Aina seksilelun hankkimiseen ei ole aikaa, vaikka omiin tai yhteisiin leikkeihin kaipaisi jonkinlaista apuvälinettä tai piristystä. Jokaisen kotoa löytyvistä tavaroista löytyy jotakin seksileikkeihin kelpaavaa. Mielikuvitusta käyttämällä voi tehdä omassa kodissaan löytöjä, joista ei tahdo enää luopua.

Kotoa löytyvien tavaroiden kanssa kannattaa käyttää tervettä järkeä, jotta edessä ei ole noloa lääkärireissua. Hygienia on ehdotonta, joten käytä vain sellaisia tavaroita, jotka voit puhdistaa huolellisesti saippuan kanssa ennen ja jälkeen niiden käyttämisen.

Kondomi on hyvä apu hygienian varmistamisessa varsinkin niissä tilanteissa, kun tahtoo käyttää jotakin esinettä sisäisesti. Esimerkiksi vihannesten ja hedelmien kanssa kondomi on ehdoton, sillä emättimeen tai anukseen voi muuten joutua ikäviä tulehduksia aiheuttavia bakteereita.

Ennen käyttöä varmista ettei esineessä ole teräviä reunoja. Esine ei saa myöskään olla sellainen, joka voisi rikkoutua kesken käytön. Esimerkiksi lasiesineet ovat potentiaalisia rikkoutujia, joten niiden käyttöä kannattaa välttää.

1. Huivit ja vyöt

Erilaiset huivit ja vyöt sopivat mainiosti kumppanin sitomiseen. Huivilla saa nopeasti sidottua toisen silmät tai kietaistua hellästi kädet tai jalat pakettiin. Vyöt puolestaan soveltuvat tiukempaan paketointiin sekä tuhmureiden piiskaamiseen.

2. Helminauhat

Muovisilla helminauhoilla voi kiihottaa esimerkiksi emätintä vetelemällä niitä häpyhuulien välissä. Myös peniksen ympärille kiedottuna helminauhat voivat tuntua kiihottavilta vaikkapa itsetyydytyksessä.

3. Pyykkipojat

Hieman rajumpaan menoon nipistimiksi käyvät perinteiset pyykkipojat. Laita esimerkiksi omiin tai kumppanisi nänneihin pyykkipojat, jotka ovat lempiväriäsi ja saat esteettistä kauneutta kaupan päälle. Vähän kuluneet ja löystyneet muoviset pyykkipojat käyvät hyvin aloittelevalle nipistelijälle.

4. Kutitteluvälineet

Höyhenet, pölyhuiskat ja muut kutittavaa materiaalia olevat esineet sopivat toisen kutitteluun ja hyväilyyn. Ihon siveleminen kuivalla pesuhanskalla tai -kinttaalla voi aiheuttaa myös kiihottavia tuntemuksia siveltävässä. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia materiaaleja kumppanin sivelyyn. Käytä vaikka yhdessä huivisidonnan kanssa ja kiusoittele kumppanisi kiiman partaalle.

5. Jääpalat

Pakastimessa kannattaa pitää aina jääpaloja valmiina. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen jääpaloja voi käyttää, varsinkin kun monen kotoa löytyy nykyään muotti, jolla voi tehdä pitkulaisia jääpaloja…

6. Suklaakastike, hunaja, kermavaahto…

Ruokakaapin antimet sopivat hyvin yhteisiin leikkeihin. Miltä tuntuisi nuolla toisen vartalolta esimerkiksi suklaakastiketta, hunajaa tai muita herkkuja? Vai olisitko mieluummin itse nuoltavana?

7. Öljy

Jos kotoa ei löydy hierontaöljyä, voi tarkoitukseen käydä yhtä hyvin vauvaöljy tai muutama tippa ruokaöljyä. Hieronnan lisäksi öljyä voi käyttää yhdessä ja levittää sitä molempien vartaloille. Yhdessä liukastellessa voi mennä useampikin mukava tovi.

 

Liittyviä artikkeleita