1. Pääsivu
  2. Seksilelut
  3. Asentotukivaljaat – Sekstaajan pienet apurit
  1. Pääsivu
  2. Seksivinkit
  3. Asentotukivaljaat – Sekstaajan pienet apurit

Asentotukivaljaat – Sekstaajan pienet apurit

Joskus seksiin kaipaa hieman lisävääntöä tai -tukea, varsinkin kun sitä harrastetaan fyysisesti vaativammissa asennoissa. Tällöin apuun tulevat asentotuet, jotka säästävät seksinharrastajan voimia ja helpottavat täydelliseen asentoon pääsemistä ilman ennenaikaista puutumista ja väsymistä.

Jalas ylös ja koukkuun

Asentotuet ja -valjaat ovat oiva apu silloin, kun seksiä harrastaa asennoissa, joissa täytyy kannatella omaa tai kumppanin painoa. Asentotuen avulla perinteisistä seksiasennoista tulee intensiivisempi kokemus, sillä tuen ansiosta penis pääsee penetroitumaan syvemmälle sellaisissa kulmissa, jotka eivät muuten olisi mahdollisia. Myös G-pisteen stimulointi peniksellä mahdollistuu asentovaljaiden avulla.

Lähetyssaarnaajassa tukivaljaat auttavat naista säätelemään jalkojen asentoa ilman miehen tukea. Valjaat myös kannattelevat jalkoja, minkä ansiosta asentoa ei joudu enää vaihtamaan jalkojen puutumisen ja väsymisen vuoksi. Kaiken lisäksi miehen kädet jäävät valjaiden ansiosta vapaaksi muulle mukavalle toiminnalle, kun naisen jalkoja ei tarvitse enää kannatella ylhäällä.

Valjaissa nilkkoihin kiinnitettävät remmit kiertävät niskan taakse tulevan niskatuen kautta ja asentoa säädellään vetämällä käsissä pidettävistä hihnoista. Yksinkertaisemmissa asentotuissa on pelkät nilkkaremmit, joiden etäisyyttä toisistaan voi helposti säädellä vaikka kesken kiihkeimpien leikkien.

Tukea koiratyyliin

Takaapäin tapahtuvaan yhdyntään on oma Sportsheets -hihnansa, joiden avulla mies pääsee penetroitumaan syvemmälle tehokkaammin ja vastaanottava osapuoli voi vaihtaa yhdyntäkulmaa tuntemuksiensa mukaan. Alavatsan alta kulkeva hihna aiheuttaa painetta naisen G-pisteen alueelle, joten yhdyntä voi olla tavallista nautinnollisempi.

Mies puolestaan saa hihnan päissä olevista kahvoista jotakin käsiinsä naisen vyötärön puristamisen sijaan. Hihnoista vetämällä voi säädellä sitä, kuinka tiukasti ja voimakkaasti kumppaninsa ottaa takaa päin. Mikään ei myöskään estä kokeilemasta hihnaa muissa asennoissa, nainen voi esimerkiksi säädellä tahtia lähetyssaarnaajassa, kun hihnan kiertää miehen pakaroiden päältä.

Päivitetty 30.08.2019

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles