1. Pääsivu
  2. Seksilelut
  3. BDSM –seksilelut ja muut välineet

BDSM –seksilelut ja muut välineet

BDSM –seksilelut ja muut välineet ovat mausteena sadomasokististen seksuaalifantasioiden toteuttamisessa. Vaikka itse BDSM-kirjainlyhenteessä ei ole varsinaisesti kirjainta, joka viittaa fetisseihin, voivat ne kuulua usein osaksi sessioita ja nautintoa. Kiihottava fetissi voi olla mitä tahansa, rennosta tuulipuvusta kireään lateksiasuun. Fantasioida voi kaikesta, mitä mieleen juolahtaa.

BDSM ei välttämättä tarkoita huoneen kokoista välinevarastoa, sillä tunnelmaa voi lähteä nostattamaan pienilläkin nyansseilla.  Jos kumppanillesi BDSM on ajatuksenakin vieras, kannattaa aikaa käyttää keskusteluun, mistä on kyse.  Vähintäänkin siinä vaiheessa keskustelu on tarpeen, kun nostat BDSM –seksilelut ja muut välineet esiin.

Sitominen ja kahlitseminen

Jos olet ehkä vasta huomannut kinkymmän puolen itsessäsi, kannattaa aloittaa lempeämmästä päästä. Voit kokeilla maustaa vaniljaseksiä sitomalla huivilla kumppanisi kädet tai läpsäyttämällä pakaroita avokämmenellä.

Sitomista ja kahlitsemista varten on tarjolla käsirautoja ja monipuolisia kahlesettejä.  Pehmeämmät silkkiköydet ja teipit kulkevat helposti mukana reissussa, mutta ei talutushihnakaan paljon tilaa vie, jos seuranasi on kuriton narttu. Sivele sidontasession aistiärsykkeitä vielä silmälapuilla ja suupalloilla. 

S/M -leikit

S/M –leikit saavat lisämakuja nipistimistä ja läpsäyttimistä. Kiusoittele ihoa piikkirullalla joko kevyesti tai niin että jälki jää. Kokeilemisen arvoisia ovat myös seksikeinut ja strap on –vyöt! Dominointiin ja kurinpalautukseen sopivat piiskat ja ruoskat. Ostoskorisi sisältöön kuuluu siveysvyö , jos haluat olla oikein julma tai jos masokistisesti viihdyt, kun nautinnollasi viivytellään.

Muut välineet

Jos et vielä tiedä, mikä on juuri se sinun juttusi, voi olla hyvä hankkia setti, josta löytyy niin sidontaan kuin pieneen piiskaukseen sopivaa rekvisiittaa. Tunnelmaa  voi kokeilla virittäää mukaansatempaavilla rooliasuilla ja rohkeilla alusasuilla, unohtamatta huppuja ja naamioita.   Niitäkin löytyy moneen makuun. Kokeneemman kannattaa selata vielä extreme-tuotteet läpi.

BDSM –seksilelut ja muut välineet löydät täältä.

Päivitetty 28.08.2019

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles