BDSM –seksilelut ja muut välineet ovat mausteena sadomasokististen seksuaalifantasioiden toteuttamisessa. Kerromme tässä artikkelissa joitain leluja, mitä BDSM -leikkeihin voi hyödyntää.

BDSM ei välttämättä tarkoita huoneen kokoista välinevarastoa, sillä tunnelmaa voi lähteä nostattamaan pienilläkin nyansseilla.

Jos olet ehkä vasta huomannut kinkymmän puolen itsessäsi, kannattaa aloittaa lempeämmästä päästä. Voit kokeilla maustaa vaniljaseksiä sitomalla huivilla kumppanisi kädet tai läpsäyttämällä pakaroita avokämmenellä.

Kaheet ja sitominen

Valikoimasta löytyy hellemmät silkkinauhat, sievät käsiraudat ja miellyttävät käsikahleet, mutta myös tankoja, köysiä ja kahlevöitä. Bondageteippi tuo vaihtelua ja jokaisen patjan alle sujahtava sänkysidontasetti ei vaadi erityisempiä ponnisteluja kumppanin kahlitsemiseksi.

Nipistimet ja pumput

Nänninipistimet tuovat paljon nautintoa ja iloa, mutta ei sovi unohtaa myöskään esimerkiksi nännipumppua ja pimppipumppua! Intiimi-imukupeistakin on moneksi.

Piiskat ja ruoskat

Laajasta valikoimasta löytyy hapsupiiskoja, rottinkikeppi, läpsyttimiä ja muita piiskausvälineitä! Muistakaa turvasana!

Siveysvyöt / penishäkit

Hartsista valmistetut penishäkit muotoutuvat käyttäjänsä mukaan ja metalliset versiot tuovat oman lisänsä ominaispainollaan.

Kaulapannat ja hihnat

Pistä kumppanisi kuriin helpolla ja tyylikkäällä tavalla!

Huput ja muut asut

Hupuilla voidaan peittää näköaisti ja valloittaa kokonaisvaltaisemmin… Lisäksi löydät valikoimasta mm. pakkopaidan, hanskat ja muut sopivat asut subille!

Suupallot ja kapulat

Estä avunhuudot ja pistä kumppani kuriin! Muistathan aina sopia, millä tavoin leikki keskeytetään, kun turvasanaa ei voida käyttää!

Piikkipyörät, höyhenet ja kynttilät

Täydelliset kiusoitteuun, etenkin silmät sidottuina! Kutittele höyhenhuiskulla, tutki piikkipyörällä jokainen kukkula tai valuta steariinia bondagekynttilöistä.

Tangot ja asentotuet

Asentoja voi rajoittaa, parantaa tai voi kokeilla jotain ihan uuttakin. Asentotukien maailmasta löytyy ne, jotka vain tukevat ja avustavat sekä ne, jotka rajoittavat. Tai vaikka kaikki samaan pakettiin!

Setit

Erilaiset setit ovat todella hyvä valinta seksileluostoksilla, etenkin sinulle, joka haluat mahdollisesti kokeilla erilaisia leluja tai ostaa kiusoittelusetin, johon on koottu yhteensopivat lelut jotain tiettyä hetkeä varten. Helppoa!

Tähystimet

Kiinnostaako lääkärileikit? Valikoimasta löytyy myös speculum, jolla pääset tutkimaan kumppaniasi tarkemmin.

Liittyviä artikkeleita