Dildo on hieromasauva, jota käytetään omien tai kumppanin intiimialueiden hyväilyyn, tarkoituksena on tuottaa seksuaalista mielihyvää. Perinteinen dildo eli tekopenis eroaa vibraattorista sillä tavoin, ettei siinä ole moottoria.

Seksin harrastaminen on luonnollista ja sooloseksi on mitä parhain ja turvallisin tapa tutustua oman kehon nautinnon lähteisiin.  Sekä sooloseksiä että yhdessä harrastettavaa seksiä voi piristää erilaisilla leluilla ja apuvälineillä, ja dildot voivat olla juuri niitä piristyksen tuojia.

Sooloseksi on jokaisen seksuaalioikeus. Jokaisella on siis oikeus tyydyttää itsensä parhaaksi katsomallansa tavalla. Dildon käyttäminen sooloseksissä auttaa sinua löytämään tavan, jolla saat mielihyvää itsellesi. Ja kun tiedät, mistä nautit, sinun on helpompi kertoa kumppanillesikin, mitä haluat. Yhteiseen seksiin lelujen tuominen voi olla piristävää, mutta teethän sen tahdikkaasti, ettei kumppanisi hämmenny.

Dildon käyttö

Yleisin tapa käyttää dildoa, on liikutella sitä vaginassa edestakaisin. Sillä voi myös vain hieroa pelkästään vulvaa.

Jos haluat käyttää dildoa anaaliseksissä, valitsethan sellaisen mallin, joka ei pääse vahingossa lipsahtamaan kokonaisuudessaan sisälle. Esimerkiksi imukupilla ja tekokiveksillä varustellut dildot ovat sopivia anaaliin penetroitaessa.

Jos nautit siitä, että  että kehoasi stimuloidaan useammasta eri kohdasta  samaan aikaan, kannattaa tutustua dildoihin, joissa on kaksi päätä.
Osa tuplapäisistä dildoista sopii yhtäaikaa kumppanin kanssa käytettäväksi.

Dildon eli tekopeniksen voi myös kiinnittää strap on –vyöhön ja roolien vaihdon mahdollistamiseksi.

Muista liukuvoide, kun käytät dildoa!

Dildojen kanssa suositellaan käytettävän vesiliukoista liukuvoidetta lisäämään nautintoa ja suojaamaan herkkiä limakalvoja.

Huolehdi dildosi hygieenisyydestä

Jos dildo jaetaan ja sitä käytetään useammassa kehon aukossa, on hyvä käyttää kondomia, jottei bakteerit leviä paikasta toiseen. Kondomi täytyy vaihtaa uuteen aina, jos se on ollut ensin anaalissa. Yleensä dildo on kuitenkin jokaisella vain henkilökohtaisessa käytössä aivan kuten hammasharjakin.

Dildo pestään aina käyttökertojen välillä miedolla saippualla tai leluihin tarkoitetuilla pesuaineilla.

Liittyviä artikkeleita