peppuKolme tärkeintä asiaa peppuseksissä ovat runsas liukaste, rentous ja varovaisuus. Kuivana kakkoseen aiheuttaa ainoastaan kyyneleitä ja vaurioita peräsuoleen, sillä pepussa ei ole luontaista kosteutta. Kaikki eivät edes halua peppuunsa anaalitappia tai sormea suurempaa asiaa, joten ensimmäiset kokeilut kannattaa aloitella sopivalla liukkarilla ja vaikkapa hitaasti sormella koskettelemalla. Heti esileikkinä peppuleikit eivät ole toimivia, sillä nauttiakseen vastaanottavan osapuolen on oltava mahdollisimman kiihottunut ja rento.

Puhtaana kivempaa

Ennen peppuleikkejä voi olla mielekästä tyhjentää ja huuhdella peräsuoli peräruiskeella tai erityisellä anaalisuihkulla. Huuhtelusta huolimatta peppuleikit voivat olla sotkuisia, joten tärkeää, että toista ei nolaa sotkun vuoksi, ellei se erityisesti kuulu leikkiin.

Myös yleinen hygienia on tärkeää peppuleikeissä. Mitään pepussa käynyttä, oli se sitten sormi, penis tai peppulelu, ei saisi laittaa ilman pesua emättimeen, suuhun tai mihinkään muuallekaan. Peräsuolessa majailee bakteereita, jotka ovat hyödyllisiä omalla alueellaan, mutta muualle joutuessaan ne voivat aiheuttaa esimerkiksi tulehduksia.

Terävät kynnet kannattaa leikata ennen peppuleikkejä, sillä peräsuolen pinta on herkkää aluetta, eivätkä haavat sillä alueella todellakaan ole mukavia.

Lämmittelyt ja tositoimet

Aluksi peppureikää voi hyväillä reilusti liukastetulla sormella, jota vähitellen voi alkaa työntämään myös sisälle. Tärkeintä on rauhallisuus, koskettelu täytyy lopettaa heti jos kosketeltavasta tuntuu epämukavalta. Epämukavuus aiheuttaa jännitystä tahdosta riippumattomiin lihaksiin, josta seuraa kipua. Vähitellen sormea voi liikutella ja pyöritellä peräsuolessa. . Myös pieni anaalitappi voi tuntua hyvältä sormen sijasta.

Itse anaaliyhdyntä ei välttämättä onnistu ensimmäisillä kerroilla. Aluksi voi olla hyvä vain totutella peppureiän stimulointiin ja ajatukseen anaaliseksistä. Kun itse yhdyntään on valmis, aloitetaan se yhtä varovaisesti, kuin sormen tai lelujenkin kanssa. On tärkeää, että anaaliyhdynnässä voi luottaa toiseen, eikä mikään tapahdu väkisin. Vastaanottavan osapuolen tahtoa on kunnioitettava, mikäli toisesta tuntuu pahalta, ei yhdyntää pidä jatkaa.

Liittyviä artikkeleita