Aina pelkkä sormi ei riitä. Silloin apuun rientävät eturauhasen hierontaan tarkoitetut lelut – eturauhashierojat. Osassa hierojista on värisevä moottori, toisten teho puolestaan piilee tapin muotoilussa. Muotoillut värisevät sauvat asettuvat peräsuolessa juuri oikeaan kulmaan ja hierovat tai painavat eturauhasta esimerkiksi yhdynnän aikana. Jotkut eturauhaskiihottimet hierovat eturauhasen lisäksi myös välilihaa, joka on yksi miehen erogeenisista alueista.

Kokeilemisen arvoisia eturauhasleluja löytyy monelta tuotemerkiltä.

Rocks Off -eturauhashierojat

Rocks Off -eturauhashierojat toimivat handsfreenä ilman käsiä ja niiden avulla orgasmin voi saavuttaa esimerkiksi istuallaan keinumalla hierojan kanssa.

Rude-Boy hieroo yhtä aikaa eturauhasta ja välilihaa, taaten näin vahvan erektion ja intensiivisemmän orgasmin.

Rocks Off - Rude-Boy, musta

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Kun koolla on väliä, voit ottaa käyttöön Rocks Offin Big-Boy -anusvibraattorin.

Rocks Off, Big-Boy

0: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Nexus-eturauhaskiihottimet

Nexuksen lelut ovat tehokkaita eturauhasen stimulointivälineitä. Valittavana on eri muotoisia anaalisauvoja, jotka hierovat muodoillaan eturauhasen lisäksi koko peräaukkoa. Useimmissa Nexuksen hierojissa on lisäksi teräskuula, joka hieroo sauvaa käyttäessä kiihottavasti välilihaa.

Nexus Glide- anaalityydytin, musta

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Eturauhashierontaa ilman värinää

Yhdynnän aikana voi kokeilla anaalitappia, mutta muotoilematon tappi ei välttämättä stimuloi eturauhasta juuri oikeasta kohdasta. Masturboidessa ja rakastellessa voikin kokeilla miehen G-pisteen ja välilihan kiihottamista varten muotoiltua tappimaista kiihotinta.

G-pistekiihottaja

95: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

G-pistekiihottaja asetetaan hyvin liukastettuna peräaukolle siten, että alaspäin kaartuva ohut häntä tulee selkäpuolelle ja paksumpi ylöspäin osoittava kiveksiin päin hieromaan välilihaa. Kiihotinta voi työntää omaan tahtiin peräaukon sisälle, kunnes se asettuu itsekseen oikealle paikalleen. Paikallaan olevaa kiihotinta voi asetella paremmin liikuttamalla sitä hännästä vetämällä.

Fun Factoryn Bootie Ring on varsinainen monitoimilelu nautinnon tuojana. Anustappi yhdistettynä penisrenkaaseen nostaa peniksen tyylikkääseen tanaan, hieroo kevyesti välilihaa ja plugi hieroo eturauhasta sisältäpäin.

Fun Factory – Bootie Ring

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Ensin rengas asetetaan peniksen ja kulkusten tyveen, kivesten taakse. Anustapin kärkeen tipautetaan vesiliukoista liukkaria ja annetaan peppuplugin upota anukseen.

Tutustu eturauhaskiihottimien koko valikoimaamme täältä.

Liittyviä artikkeleita