Useimpien mielikuvissa miesten seksivälineet ovat jollain tapaa likaisia ja hieman häpeällisiäkin. Samaan aikaan kuitenkin seksivälineen omistavaa naista pidetään rohkeana ja seksuaalisesti vapautuneena. Miksi mies ei saisi nauttia seksileluista siinä missä nainenkin?

Fleshlight, Pink Lady Vortex

0: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Fleshlight pyrkii hälventämään vanhoja ajattelutapoja tarjoamalla miesten seksivälineitä, jotka ovat hillittyjä ja huomiota herättämättömiä, mutta samalla myös tyylikkäitä ja toimivia. Fleshlight-masturbaattori on hieromasauvan vastine miehille ja se tuo uusia ulottuvuuksia itsetyydytykseen.

Fleshlight sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Naisista valettujen mallien lisäksi Fleshlightilla on oma Fleshjack -mallistonsa, josta löytyy erilaisia miesten mukaan tehtyjä masturbaattoreita sekä dildoja.

Ulkonäöltään Fleshlight muistuttaa tavallista taskulamppua, mutta kovamuovisen kuoren sisältä paljastuu pehmeä masturbaatioputki. Kuori toimii masturbaatioputken säilytyskotelona ja käytössä siitä saa jämäkän otteen.

Putken suuaukko on piilotettu helposti avattavan korkin taakse. Kuoren toisessa päässä on pienempi ruuvattava korkki, jolla voi säädellä putken imun voimakkuutta.

Suuaukon väri, ulkonäkö ja putken sisärakenne vaihtelevat eri Fleshlight ja Fleshjack -malleissa. Osa Fleshlightin masturbaatioputkista on suunniteltu imitoimaan aitoa yhdyntää, mutta mallistossa on runsaasti myös putkia, jotka tarjoavat täysin uudenlaista stimulaatiota penikselle. Esimerkiksi  Stamina Training Unit mahdollistaa kestävyyden harjoittamisen masturboinnin aikana.

Kaikki Huippukivan Fleshlight ja Fleshjack-tuotteet löytyvät täältä.

Liittyviä artikkeleita