Huippusuositut geishakuulat eli vaginapallot tehostavat lantionpohjan lihasten harjoittelua. Treenaamiseen sopivat kuulat ja pallot valitaan sen mukaan, missä kunnossa lantionpohjalihakset ovat.

Erinomaisia ovat setit, jossa on apuvälineitä eri painovaihtoehdoilla.

Satisfyer - Balls C03 Single

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Uuden painon voi ottaa käyttöön, kun kevyemmän apuvälineen kanssa harjoittelu on tuottanut tulosta. Aloittelija voi ensi alkuun treenata kevyemmällä vaginapallolla, jota on helpompi pitää sisällä. Kokeneempi treenaaja voi valita yksittäisen painavamman kuulan ja lisätäkseen tehoa, asettaa toisen kuulan emättimen sisälle.

Harjoituskuulat ovat usein yksittäisiä metallisia kuulia tai muovipinnoitettuja kuulia, joiden paino on yleensä noin 10-50 g välillä. Nikkeliallergisen kannattaa valita muovipinnoitetut tai lasista valmistetut kuulat itselleen. Yksittäisiä harjoituskuulia voi käyttää joko yksittäin tai harjaantuneempi treenaaja voi laittaa kaksikin. Yksittäisiä ilman narua olevia kuulia käytetään vain emättimessä. Harjoituskuulan tai -kuulien sisään laittamisen jälkeen, voi nousta pienelle kävelylle ja samalla pyrkiä emättimen lihaksia apuna käyttäen pitää kuulat sisällä. Ne ovat usein pienempiä kuin mielihyvän tavoitteluun yhdistetyt vaginapallot. On hyvä tietää, että vagina on noin 10 cm pitkä putkimainen lihas, jonka päässä on kohdunsuu. Vaginan sisälle ei voi kadota mitään. Kaikki sisälle menevä tulee samasta paikaista ulos kuin mistä sinne menikin.

Vaginapallojen avulla mielihyvän tavoittelu perustuu siihen, että pallojen sisällä on painavampi, mutta pienempi metallikuula. Liikkeen ansiosta sisempi pallo liikkuu mukana ja syntyy tärinä, joka voi olla kiihottavaa. Nautinnon tavoittelun lisäksi vaginapallojen käytön seurauksena myös lantionpohjan lihakset saavat harjoitusta. Lantionpohjan lihakset vahvistuvat, kun vaginapallot laitetaan emättimen sisälle, vedetään hitaasti narusta ja pyritään lihaksia apuna käyttäen jarruttamaan niiden ulos tuloa.

Vaginapalloihin on yhdistetty naru, jonka varrella on kaksi palloa. Vaihtoehtoisesti vaginapallo voi olla vain yksi pallo, josta lähtee naru. Naru voi olla esimerkiksi nylonia tai kuulat naruineen päivineen voivat olla esimerkiksi silikonia. Nylonnaru voi olla haastavaa pitää hygieenisenä, joten silikoninen versio voi olla pitkäikäisempi käytössä.
Moottoroiduissa vaginapalloissa sisemmän metallisen kuulan virkaa hoitaa patteri. Vaginapallot soveltuvat myös anaalin puolelle vahvistamaan sekä lihaksia että nautintoa. Kunhan muistaa pitää aina narusta kiinni, käyttää liukuvoidetta ja ettei käytä samaa lelua heti perään emättimessä ilman huolellista pesua.

Geishakuulat lasista ja teräksestä

Lasi on materiaalina erittäin kestävää ja turvallista, eikä se myöskään rikkoudu helposti. Lasin sileä pinta helpottaa sisäänlaittoa ja materiaalin kanssa voidaan käyttää niin vesi-, kuin silikonipohjaista liukuvoidetta. Lasipallot ovat erittäin hygieenisiä ja ne voi pestä myös astianpesukoneessa. Oikein käsiteltynä ja hoidettuna lasikuulista on elinikäinen ilo. Lasikuulat voidaan lämmittää kuuman veden alla tai kuumassa vesiastiassa. Viilennyksen voi tehdä jääkaapissa tai kylmän veden alla. Erilaiset lämpötilat tuovat vaihtelua ja aivan uudenlaisia seksuaalisia tuntemuksia.

Lasikuulat - S-koko

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Teräskuulat

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut nikkelittömät geishakuulat kestävät käyttöä ja aikaa. Teräskuulat ovat myös helppo puhdistaa.

S&M – Steele Balls

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Treenikaveri

Treenikaveri auttaa sinua kehittämään lantionpohjan lihaksiasi vahvemmiksi! Voit tehdä erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät pidätyskykyä, mahdollistavat voimakkaamman puristusvoiman ja parantavat supistusnopeutta alapäässä.

Treenikaveri

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Treenikaveri on silkkisen sileäpintainen, lähes 50 g painava lantionpohjan lihasten treenimuna, jonka joustava varsi helpottaa asettamista ja ulosvetoa. Purista lihaksilla voimakkaasti vastaan, kun vedät sitä hitaasti ulos. Pumppaa Treenikaveria, kun se on sisälläsi. Harjoitteita on monia erilaisia, löydä niistä itsellesi paras ja toimivin!

Liukuvoide mukaan treeneihin

Ota mukaan aina liukuvoide, joka sopii kuulien ja pallojen materiaalien kanssa yhteen!

Liittyviä artikkeleita