1. Pääsivu
  2. Knowledge Base
  3. Seksilelut
  4. Käyttöohjeet
  5. Geishakuulat lantionpohjalihastreeniin
  1. Pääsivu
  2. Knowledge Base
  3. Seksilelut
  4. Geishakuulat lantionpohjalihastreeniin

Geishakuulat lantionpohjalihastreeniin

Naiset voivat käyttää lantionpohjalihasten jumppaamisessa myös siihen suunniteltuja välineitä. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia geishakuulia ja treenisauvoja. Seuraavassa esitellään kaksi rakkauslihasten treeniin suunniteltua välinettä.

Treenikaveri

Treenikaveri auttaa sinua kehittämään lantionpohjanlihaksiasi vahvemmiksi! Voit tehdä erilaisia harjoituksia, jotka kehittäävät pidätyskykyä, mahdollistavat voimakkaammman puristusvoiman ja parantavat supistusnopeutta alapäässä. Voimaa ja nopeutta!

Treenikaveri on silkkisen sileäpintainen lähes 50 g painava lantionpohjanlihasten treenimuna, jonka joustava varsi helpottaa asettamista ja ulosvetoa. Purista lihaksilla voimakkaasti vastaan, kun vedät sitä hitaasti ulos. Pumppaa Treenikaveria, kun se on sisälläsi. Harjoitteita on monia erilaisia, löydä niistä itsellesi paras ja toimivin! Treenaamalla voit nostaa omaa nautintotasoasi hurjan paljon!

Lasikuulat

Lantionpohjanlihakset vaativat treenaamista kuten muutkin lihakset. Helppo tapa lisätä omaa nautintoaan onkin treenailla lihaksia säännöllisesti, jolloin lihasten voimistuessa myös seksuaalinen nautinto lisääntyy. Kuulien avulla näitä ns. Kegel-harjoituksia (mm. pumppausta, puristamista, pidätystä) on helppo harjoittaa ja kyllähän se saa kivasti veren kiertämään alapäässä… Etuna myös se, että lihasten vahvistuessa myös virtsanpidätyskyky paranee, hyvä uutinen mm. synnyttäneille leideille!

Nämä kauniit lasikuulat ovat täysin sileitä ja saumattomia ja siksi myös erittäin hygieenisiä. Yksi kuula painaa 40 g. Musta lasi voidaan myös kuumentaa tai viilentää vedessä, mikä tuo jälleen uusia ulottuvuuksia treeneihin. Kuulia voi käyttää yksin tai yhdessä. Laita pallo sisääsi, harjoita lihaksiasi ja kun olet lopettanut harjoituksen, rentouta lihakset, anna painovoiman vetää kuulat vaginan suulle ja ota ne pois.


Lasi on materiaalina erittäin kestävää ja turvallista, eikä se myöskään rikkoudu helposti. Lasikuulat voidaan lämmittää kuuman veden alla tai kuumassa vesiastiassa. Viilennyksen voi tehdä jääkaapissa tai kylmän veden alla. Erilaiset lämpötilat tuovat vaihtelua ja aivan uudenlaisia seksuaalisia tuntemuksia. Kokeile, tykkäätkö kuumasta vai kylmästä, vai molemmista! Palloja voidaan käyttää myös hierontaan, rullaile niitä käsiesi alla ja kokeile siinäkin eri lämpötiloja! Lasin sileä pinta helpottaa sisäänlaittoa ja materiaalin kanssa voidaan käyttää niin vesi-, kuin silikonipohjaista liukuvoidetta. Lasipallot ovat erittäin hygieenisiä ja ne voi pestä myös astianpesukoneessa. Oikein käsiteltynä ja hoidettuna lasikuulista on elinikäinen ilo.

Lasiset geishakuulat ovat pakattu kauniiseen mustaan samettipussiin ja ne soveltuvat mainiosti myös lahjaksi!

Päivitetty 29.08.2019

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles