Kaikki roolileikit eivät vaadi kalliita vaatteita, mutta eläytyminen vaatii kuitenkin usein pientä asustamista. Kirpputorit ja alennusmyynnit ovat usein roolileikkiasustajan aarreaittoja. Kotoakin löytyy usein monenlaisia tavaroita, joita voi käyttää leikeissä hyväksi. Kekseliäs leikkijä osaa tarvittaessa myös askarrella tai ommella sopivia välineitä ja vaatteita.

Vanhat skottiruutuhameet ja muut minihameet sopivat hyvin esimerkiksi koulutyttöleikkeihin, jossa vanhempi opettaja antaa opastusta koululäksyjen sijaan seksikkäämmissä asioissa. Karttakepiksi voi ottaa vaikkapa tylpän kukkakepin tai pitkän viivoittimen. Oppilasta voi pyytää kirjoittamaan perinteiseen kaunokirjoitusvihkoon tuhmia asioita, minkä luonnistumista opettaja sitten tarkkailee ja ojentaa tukiopetuksen tarpeessa olevaa oppilastaan.

Lääkärileikkejä varten voi löytää valkoisia takkeja ja asuja esimerkiksi naamiaiskaupoista. Lääkäriä esittävä voi pyytää potilastaan riisumaan vaatteitaan vähän kerrallaan perinpohjaisia tutkimuksia varten. Tutkimusvälineiksi käyvät esimerkiksi hieromasauvat tai sähkölelut. Hyvä lääkäri ei unohda myöskään reipasta liukuvoiteen käyttöä, jotta tutkimus ei tuntuisi potilaasta epämiellyttävältä.

Ennen leikkiä voi harjoitella erilaisia lääketieteellisiä termejä ja sopia mitä vaivaa tutkitaan. Rintojen tutkiminen, erektion tarkastelu tai vaikkapa vaginan kosteustasapainon mittaaminen voivat olla seksilääkärin mielestä tarpeellisia toimenpiteitä pienen flunssankin toteamisessa.

Tummaan pukuun pukeutunut mies menee täydestä ilkeänä gangsterina. Nainen voi esittää vaikkapa gangsterin kidnappaamaa kaunotarta, joka yllättäen kiihottuukin vangitsemisesta. Gangsteri voi uhkailla kaunotarta esimerkiksi vesipyssyllä osoittelemalla ja pakottaa vankinsa riisuuntumaan ilkosilleen. Leikkiin sopivat myös käsiraudat ja erilaiset kahleet, jotta vanki pysyy aloillaan.

Tumma puku sopii myös muihin roolileikkeihin. Mies voi esittää esimerkiksi herrasmiestä, joka on palkannut itselleen seksikkäästi pukeutuneen seuralaisen. Tai sitten mies voi olla hovimestari, joka palvelee emäntäänsä tunnollisella tarkkuudella pienimmissäkin toiveissa.

Toinen voi esittää taiteellista tai eroottista valokuvaajaa, joka asettelee malliansa erilaisiin asentoihin valokuvia varten. Aluksi kuvaamisen voi aloittaa vaatteet päällä, mutta vähitellen valokuvaaja vaatii malliaan vähentämään vaatetta. Leikkiin hyvin valmistautunut valokuvaaja voi hankkia etukäteen myös sopivia asuja tai välineitä mallilleen, joita mallin tulee käyttää erilaisissa kuvissa. Kuinka kauan pystytte pitämään roolinne, ennen kuin malli vaatii kuvaajaltaan muutakin, kuin erilaisiin asentoihin ohjaamista?

Jos toinen pitää alistumisesta erityisen paljon, voi roolileikkinä kokeilla perinteistäkin perinteisempää seksiorjaleikkiä, jota voi muutella loputtomiin. Orjan tai orjattaren ei tarvitse välttämättä pukeutua nahkaan tai lateksiin, vaan myös muut asut käyvät. Esimerkiksi koululeikkejä voi muuttaa raisumpaan suuntaan siten, että opettaja esimerkiksi sitoo oppilaan ja antaa tottelemattomalle piiskaa.

Pääasia on, että orjan on toteltava valtiastaan/valtiatartaan täsmälleen, sillä muuten luvassa on rangaistus. Ennen leikkiä sovitaan millaisia rangaistukset ovat, sillä kaikki eivät välttämättä pidä pienestäkään kivusta, mutta voivat nauttia vaikkapa sitomisesta. Orjaansa voi ohjastaa siis pehmeämmin tai rajummin yhteisten mieltymysten mukaisesti. Toiset pitävät pienestä nöyryyttämisestä, toiset taas esimerkiksi piiskaamisesta. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun jaksaa vain käyttää mielikuvitustaan.

Liittyviä artikkeleita