Nänniorgasmista ei paljon puhuta, sillä siitä ei ole juurikaan virallista tietoa. Muutamat tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että osa naisista voi todellakin saada orgasmin pelkästään nännejä kiihottamalla. Useimmiten nänniorgasmin ilot löytyvätkin vahingossa, kesken nännien ja rintojen hyväilyn.

Herättele rinnat!

Nänniorgasmi ei tule nopeasti, eikä välttämättä edes ensimmäisellä yrityskerralla. Rintojen kautta saatavaa orgasmia varten on tehtävä kunnon lämmittely. Pelkästään nännien puristeleminen ei kuitenkaan riitä. Jos rinnat ovat jääneet aiemmin vähälle huomiolle seksin aikana, voi olla tarpeen etsiskellä erilaisia hyväilytapoja, jotka tuntuvat itsestä hyvältä.

Käsien lisäksi rintoja ja nännejä voi ilostuttaa esimerkiksi kielellä. Jotkut nauttivat nännien kevyestä näykkimisestä. Hampaita kannattaakin kokeilla, mutta alkuun varovaisesti! Kokeilemisen arvoisia voivat olla myös jääpalat tai vaikkapa höyhenet. Päälle voi pukea myös tiukan, märän t-paidan, jonka läpi rintoja sitten hyväillään.

Nänniorgasmia varten naisen täytyy olla kiihottunut. Navan alapuolelle ei kuitenkaan saisi eksyä, sillä esimerkiksi klitoriksen hyväily voi sekoittaa aivoja, jolloin rintojen kautta tuleva orgasmi voi jäädä saamatta.

Nänniorgasmin viisi porrasta

  1. Lämmittele. Suutele kumppanisi kanssa tai ajattele kiihottavia asioita.
  2. Aloita rintojen hyväily kevyillä kosketuksilla, käsin tai kielellä. Aluksi ei saa koskettaa nännejä, vaan hyväillä vain niiden ympäriltä!
  3. Seuraavaksi voit hivellä kevyesti ja hitaasti nännejä sormin itse tai antaa kumppanisi tehdä sen. Älä lopeta hyväilyjä lyhyeen, nännit tarvitsevat runsaasti huomiota. Vähitellen hyväilyyn voi lisätä voimakkuutta.
  4. Huolellisten hyväilyjen jälkeen kumppani ottaa nännit vuoronperään peukalon ja etusormen väliin kielellä hyväiltäväksi. Vaihtoehtoisesti nännejä voi puristella sormien välissä ja hieroa kostutetulla peukalolla.
  5. Jos orgasmi ei vielä ole yllättänyt, voi finaali vaatia nännien imemistä sopivalla voimakkuudella.

Etkö lauennut? Älä tuskastu, ei rintojen hyväily ilman orgasmia hukkaan mene. Päinvastoin, tehokkaan koskettelun jälkeen olet takuuvarmasti valmis ja kiihottunut kumppanisi iloksi! Seuraavalla kerralla voitkin jo olla aiempaa lähempänä nänniorgasmia.

Liittyviä artikkeleita