Aina pelkkä sormi ei riitä. Silloin apuun rientävät erilaiset eturauhasen hierontaan tarkoitetut välineet. Osassa hierojista on värisevä moottori, toisten teho puolestaan piilee tapin muotoilussa. Muotoillut värisevät sauvat asettuvat peräsuolessa juuri oikeaan kulmaan ja hierovat tai painavat eturauhasta esimerkiksi yhdynnän aikana. Jotkut välineet hierovat eturauhasen lisäksi myös välilihaa, joka on yksi miehen erogeenisista alueista.

Kokeilemisen arvoisia eturauhasleluja löytyy monelta tuotemerkiltä. Rocks Off -eturauhashierojat toimivat ilman käsiä ja niiden avulla orgasmin voi saavuttaa esimerkiksi istuallaan keinumalla hierojan kanssa.

Nexuksen lelut ovat tehokkaita eturauhasen stimulointivälineitä. Valittavana on eri muotoisia anaalisauvoja, jotka hierovat muodoillaan eturauhasen lisäksi koko peräaukkoa. Useimmissa Nexuksen hierojissa on lisäksi teräskuula, joka hieroo sauvaa käyttäessä kiihottavasti välilihaa.

Värikkäitä ja siroja eturauhasvibroja löytyy myös PicoBongilta, mikäli isommat muotoillut eturauhaslelut tuntuvat liian rajuilta. PicoBongin eturauhashierojat on muotoiltu tavallisesta anaalitapista poiketen hieman vinoiksi, jotta lelu osuisi juuri oikeassa kulmassa eturauhaseen. Siroja tappimaisia leluja voi käyttää helposti myös yhdynnän aikaiseen eturauhasen kiihottamiseen.

Nautintoa ilman värinää

Yhdynnän aikana voi kokeilla anaalitappia, mutta muotoilematon tappi ei välttämättä stimuloi eturauhasta juuri oikeasta kohdasta. Masturboidessa ja rakastellessa voikin kokeilla miehen G-pisteen ja välilihan kiihottamista varten muotoiltua tappimaista kiihotinta.

Liittyviä artikkeleita