“Olen kuullut, että kohdunkaulaa stimuloimalla voi saada orgasmin? Miten voin oppia sen? Onko jotain lelua, jota voisin käyttää saavuttaakseni sen?”

Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Olet kuullut, että kohdunkaulaa stimuloimalla voi saada orgasmin. Haluaisit oppia sen itsekin. Kysyit vielä, olisiko jotain lelua, jolla voisit auttaa asiaa. Olet kuullut ihan oikein ja siihen on antaa vinkkejä, millä sinäkin kenties onnistut. A-piste sijaitsee lähellä kohdunkaulaa, tarkalleen ottaen kohdunkaulan ja emättimen välisellä alueella. A-piste on siis syvällä vaginassasi.  Kiihottuessa se kovettuu ja paisuu, kun muulloin se tuntuu pehmeältä kudokselta.

A-pistettä ja kohdunkaulaa stimuloimalla saatu orgasmi tuntuu usein voimakkaalta sen vuoksi, että tuntemukset voivat aaltoilla kokonaisvaltaisemmin ja syvemmällä kehossasi. Lisäksi kohdunkaulassa paljon hermopäätteitä, jotka saattavat edistää seksuaalisen nautinnon saavuttamista. Tästä syystä johtunee mainitsemasi kohdunkaulaorgasmin ylistetty maine. Kaikki eivät kuitenkaan nauti kohdunkaulan käsittelystä, vaan se voi tuntua jopa kivuliaalta. On hyvä tietää, että jokainen koettu orgasmi on aina erilainen ja samoin kuin se, miltä orgasmi tuntuu itse kullakin.

Yleisesti voidaan sanoa, että A-pistettä ja kohdunkaulan aluetta kannattaa stimuloida painelemalla ja liuttamalla. Leluina kannattaa kokeilla pitkiä dildoja tai käyriä G-pisteen stimuloimiseen tarkoitettuja sauvoja. Se, mikä kenellekin ns. toimii, on yksilöllistä. Parhaiten itselle sopivimmat vaihtoehdot löydät vain testaamalla. Ehkä voisit käydä kurkkaamassa Huippukivan realististen dildojen ja lasisten sauvojen valikoimaa!

Kannattaa olla kärsivällinen ja tutustua huolellisesti ja ajan kanssa kohdunkaulan alueeseen, sillä se edesauttaa nautinnon kokemista ja löytymistä kohdunkaulan alueella. Myös lantionpohjan lihaksisto kannattaa pitää vahvana, kun haluat tavoitella voimakkaita orgasmeja. Voit harjoittaa lantionpohjan lihaksistoa esimerkiksi erilaisilla kuulilla.

Muistutan vielä, että orgasmi tapahtuu aivoissa ja tuntuu kehossa nautinnon huippuna. Joskus voi olla hankalaa määritellä, mitä kehon osaa stimuloimalla orgasmi on saatu, sillä seksivälineet, sormet tai penis voivat kohdunkaulaa tavoiteltaessa hyväillä niin klitorista kuin mitä tahansa vaginan herkkää pistettä. Tärkeintä ei onneksi ole se, miten orgasmi on saatu, vaan se, että nauttii kehostaan!

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita