Kerroit puolisosi nuivasta suhtautumisesta yrityksiisi ottaa seksileluja mukaan seksiin. Mainitsit, että häntä ällöttää pelkkä ajatuskin seksivälineistä. Sinua harmittaa koska et ymmärrä, mistä se voi johtua.

Ensinnäkin kenenkään ei ole pakko tehdä seksissä mitään, mikä ei tunnu itselle sopivalta. Puolisollasi on oikeus kieltäytyä ottamasta seksivälineitä käyttöön, jos ei halua. Silloin seksivälineiden käytölle on löydettävä muita keinoja. Sinulla on niitä kuitenkin oikeus käyttää itseksesi, jos haluat, ja vaikka puolisosi ei halua.

Kaikkein tärkeintä on puhua kunnioittavassa ilmapiirissä puolisosi kanssa.

Miten herätellä kiinnostusta seksileluja kohtaan?

Seksilelut voivat olla esineitä, jotka herättävät tavallista enemmän reaktioita laidasta laitaan. Toiset ovat uteliaita ja kokeilunhaluisia. Vastaavasti toiset eivät ymmärrä niitä ollenkaan. On luonnollista, että ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä ja tottumuksia, ja että ihmiset suhtautuvat eri tavoin asioihin.

  • Voiko olla, että syy on juuri niissä ehdottamissasi leluissa eli onko kyse yksinkertaisesti erilaisista seksimieltymyksistä?
  • Onko jotain välinettä, joka häntä kiinnostaisi?
  • Tykkääkö hän käyttää seksileluja itsekseen?

Jos puolisosi ei ole tottunut lelujen käyttöön ja vastustaminen johtuu esimerkiksi tietämättömyydestä, voi tutustumisen alkuun päästä katselemalla esimerkiksi seksivälinekauppojen tuotevalikoimaa ja etsimällä tietoa niistä. Leluihin tutustumisen voi aloittaa esimerkiksi kokeilemalla erilaisia liukuvoiteita.

System JO - H2O Lubricant, Vanilla, 120 ml

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Kaikkein tärkeintä on puhua kunnioittavassa ilmapiirissä puolisosi kanssa toiveistanne seksin suhteen. Voit kysyä, onko hänellä jokin erityinen syy, miksi seksilelut eivät innosta häntä. Tärkeintä on puhuminen, jotta pääsette yhteisymmärrykseen lelujen käytöstä. Yllättää ei kannata, vaan kertomalla ja hyväksymällä toisen mahdollisen hitaan lämpenemisen.

Seksivälineiden käyttö seksissä, niin yksin tai yhteisessä seksissä voivat toimia seksin apuvälineinä ja seksin piristeenä. Seksivälineiden käyttö on normaalia, mutta ei pakollista. Tuotevaihtoehtoja on valtava määrä, joten siitä tuskin on kiinni, etteikö valikoimaa olisi. Jokaiselle varmasti löytyy itselle mieleisimmät vaihtoehdot, kunhan vain pääsee sinuiksi käyttämisen suhteen. Kaikesta ei ole pakko tykätä.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita