Anaaliseksiä varten on olemassa omia liukuvoiteitaan, joilla on anaaliyhdyntää helpottavia ominaisuuksia. Yksinkertaisimmillaan anaaliliukkari on hajuton ja mauton sekä vesipohjainen, jotta liukuvoiteen saa helposti huuhdeltua pois. Hyvä perusliukkari peppuleikkeihin on Aquaglide.

Anaaliliukuvoiteissa voi olla myös muitakin yhdyntää helpottavia ominaisuuksia, kuin pelkkä liukastus. Esimerkiksi Pjurin anaaliliukkari sisältää rentouttavia ainesosia, jotka imeytyvät ihoon ja auttavat rentouttamaan peppua kuitenkaan puuduttamatta sitä.

Lisätietoa erilaisista liukkareista löydät täältä ja peppuleikkeihin tarkoitetut liukkarit ovat täällä.

Anaalilelut

Helminauhoja, tappeja, dildoja ja vibroja. Peppulelujen kirjo on yhtä suuri, kuin muidenkin seksilelujen. Ehkä suosituin peppulelu on kuitenkin anaalitappi, joita löytyy monessa koossa, vibralla ja pumpattavana. Anaalitapit eroavat tavallisista dildoista siten, että niissä on levike pohjassa, jotta tappi ei uppoaisi kokonaan peppuun. Muilla kuin peppuleluilla leikittäessä tulisi muistaa pitää lelusta koko ajan kiinni, sillä peräaukko imaisee nopeasti sisuksiinsa sen minkä saa, eikä sisälle mennyttä välttämättä saa ulos käymättä ensiavussa.

Anaalitappikokeilut voi aloittaa esimerkiksi starttipaketilla, jossa on useamman kokoisia tappeja. Pienemmästä tapista on mukava edetä isompaan sitä mukaa, kun anaalistimulaatioon tottuu. Myöhemmin voi olla jännittävää kokeilla esimerkiksi pumppaamalla laajenevaa anaalitappia tai vibralla varustettua peppulelua.

Kokeilemisen arvoinen lelu on myös anaalihelmet. Helmien asettaminen ja poistaminen tuottaa nautintoa, kun helmet liukuvat yksitellen anuksessa sijaitsevien rengaslihasten läpi. Yhdynnän tai itsetyydytyksen aikana helminauhat voi poistaa orgasmin hetkellä, jolloin nautinto voimistuu.

Kuten muitakin peppuleluja, on myös helminauhoja eri kokoisia ja pituisia. Myös materiaalilla on väliä, jotkut helmet voivat olla valmistettu jellystä tai silikonista ja kiinteästi toisissaan kiinni. Toiset helmet voivat sen sijaan olla esimerkiksi metallisia ja kiinnitetty toisiinsa pelkällä narulla. Lisäksi helmissä voi olla vibratoimintoja.

Erityisesti miehille suunnitellut anaalisauvat sisältävät yleensä vibran ja ne on muotoiltu koukkumaisiksi, jotta eturauhasta olisi mahdollisimman helppoa kiihottaa. Esimerkiksi Rocks Off – Rude Boy ja Nexus Max 5 hierovat sekä eturauhasta, että välilihaa samanaikaisesti. Monia miesten sauvoja on myös mahdollista käyttää ilman käsiä, jotta samanaikaisesti voi puuhata jotakin muuta. Kannattaa myös kokeilla keinutella istuallaan koukkumallisen sauvan kanssa, eri käyttöasennoissa voi löytää uusia ulottuvuuksia nautinnolle.

Kaikki Huippukivan peppulelut löytyvät täältä.

Anaalisuihkulla puhtautta ja nautintoa

Peppurutiineihin on hyvä sisällyttää myös puhdistus. Helpointa on huolehtia puhtaudestaan erityisellä anaalisuihkulla, joka huuhtelee peppureiän. Myös suihkuttelu voi olla nautinnollista, sillä ruiskuttimiakin on eri mallisia kapeasta letkusta peniksen muotoiseen.

Älä unohda myöskään kondomeja anaaliseksiin valmistautuessa. Kondomeista on paljon apua hygieniaa noudattaessa, niitä voi käyttää varalta lelujen suojana, mutta ne suojaavat myös peräsuolen bakteereilta itse yhdynnässä. Itsellesi sopivat kondomit löydät täältä.

Liittyviä artikkeleita