Cobra Libre

Oletko harkinnut seksilelun hankintaa, mutta et ole ihan varma, mitä kaikkea on olemassa? Miesten seksilelujen valikoima on laaja ja joskus itse kullekin iskee valinnan vaikeus.

Esittelemme sinulle seuraavaksi yleisimmät miesten seksilelujen kategoriat helpottaaksemme valintaasi – ehkäpä innostut kokeilemaan jotain uutta?

 • Masturbaattorit
 • Miesten vibraattorit
 • Penisrenkaat
 • Penispumput
 • Eturauhaslelut
 • Seksinuket
 • Muista liukuvoide!
 • Masturbaattorit

  Käden käyttämisen sijaan voi valita masturbaattorin, joka piristää seksielämää tarjoamalla erilaisia tuntemuksia. Masturbaattoreita voidaan käyttää niin kumppanin kanssa kuin yksinkin.

  Masturbaattorit hyväilevät penistä ja niistä löytyy paljon valinnanvaraa. Hyvänä esimerkkinä maailmankuulu Fleshlight, jonka tarjontaan kuuluu vaginat, anukset, suut ja muut mielikuvitukselliset masturbaattorit, kuten esimerkiksi alien -vagina.

  Sen lisäksi, että masturbaattorin ulkomuoto vaihtelee huomattavasti, on niiden sisuksessa eroja. Materiaalien vaihtelevuuden lisäksi nimittäin masturbaattorin sisäpuoli voi olla teksturoitu mitä mielikuvituksellisimmin tavoin ja siinä on voi olla lämmitysmahdollisuus, värinä ja erilaisia imuja.

  Masturbaattorit voivat olla koteloituja tai pelkästään pehmeää materiaalia. Ne voivat olla muotoiltuja eri kehon osiksi, yleisimpänä vagina, anus, rinnat ja suu. Jotkut masturbaattorit voivat olla mitään sanomattoman näköisiä ja tunnistamattomia.

  Miesten vibraattorit

  Myös mies voi nauttia vibraattorista ja valikoimaan kuuluukin miehille suunnitellut vibraattorit. Perinteisistä masturbaattoreista voi valita värisevän version, mutta valikoimasta löytyy myös muitakin väriseviä leluja miehille.

  Hot Octopuss - Pulse III Solo

  Mies voi hyvinkin hyväillä penistään naiselle tarkoitetulla vibraattorilla ja jotkut ovatkin tehty molempien iloksi, ns. unisex -vibraattoreiksi.

  Hyvänä esimerkkinä miesten vibraattorista toimii “Manta“, jota voi mm. liikutella peniksen vartta edes takaisin. Tämä Fun Factoryn lelu on hyvin monikäyttöinen ja tyylikäs!

  Cobra Libre on suunniteltu terskan hierontaan ja siinä on hyvinkin tehokkaat moottorit.

  Hot Octopuss – Pulse III Solo on myös erittäin tyylikkään näköinen miesten vibraattori. Erektio tai ei, voit nauttia tämän lelun hyväilystä, se nimittäin sopii erinomaisesti myös erektio-ongelman kanssa pähkäileville.

  Myös Monkey Spanker Duo:sta löytyy värinäominaisuus ja toinen mainitsemisen arvoinen vibraattori on Man Eaters From Outer Space.

  Penisrenkaat

  Penisrenkaista voi olla monenlaista iloa. Penisrenkaan tarkoituksena on hidastaa veren virtaamista pois peniksestä, jolloin erektio kestää pidempään ja tuntuu voimakkaammalta.

  Penisrenkaiden valikoimasta löytyy niin eri materiaalista valmistettuja, kuin eri ominaisuuksin toimivia tuotteita.

  Adrien Lastic Spartacus Ring & Penis Sheath

  Penispumput

  Monenlaiset penispumput toimivat erektion tehostajina – pumppaamalla saat aikaan turpeamman ja isomman oloisen peniksen. Erektioherkkyys saattaa parantua ja siitä voi olla hyötyä heikentyneen erektion hoidossa – mutta se ei paranna erektiohäiriötä.

  Eturauhaslelut

  Eturauhasen hierontaan suunnitellut lelut ovat yleensä optimaalisesti muotoiltuja, osuakseen eturauhaseen täydellisesti. Niissä voi olla värisevä ominaisuus, ne voivat olla yhdistettynä penirengakseen ja nissä voi olla välilihaa hierova osa.

  Eturauhasta kutsutaan miehen G-pisteeksi ja orgasmin voikin saada pelkästään eturauhasta hieromalla. Seksiin voi saada täysin uuden ulottuvuuden eturauhasen hierontaan tutustumalla, mutta kaikki eivät siitä pidä edes ajatuksen tasolla.

  Seksinuket

  Angena seksinukke

  Seksinuket mahdollistavat sooloseksissä omien fantasioiden toteuttamisen realistisemmin, kuin muut seksilelut ja ne ovatkin monipuolinen vaihtoehto sooloseksiin.

  Seksinukethan eivät rajoitu pelkästään miesten käyttöön, vaan niistä voi olla naisille ja pariskunnille paljon iloa!

  Nukeista löytyy pumpattavat versiot, realistisen tuntuiset, kokonaiset nuket tai tiettyihin kehonosiin rajoittuvat, kätevämmän kokoiset versiot. Onhan olemassa myös seksirobotteja, jotka esimerkiksi puhuvat tai pystyvät liikuttamaan kättään!

  Huippukivan valikoimasta löydät realistisen tuntuisesta materiaalista valmistetut seksinuket. Tutustu valikoimaan klikkaamalla tästä!

  Muista liukuvoide!

  Käytä aina liukuvoidetta seksilelujen kanssa. Vesipohjainen liukuvoide on helppo pestä pois ja sopii kaikkien materiaalien kanssa hyvin yhteen. Itsetyydytys tuntuu usein paremmalta, mitä kosteampi terska on. Seksivälineet ja -nuket eivät tuota kosteuta itse, vaikka muuten aidolta vaikuttavatkin. Myös lelujen käyttöikä ja ehjänä pysyminen pitenee liukuvoiteen käytön ansiosta.

  Liittyviä artikkeleita