Dildo on hieromasauva, jota käytetään omien tai kumppanin intiimialueiden hyväilyyn, tarkoituksena on tuottaa seksuaalista mielihyvää. Perinteinen dildo eli tekopenis eroaa vibraattorista sillä tavoin, ettei siinä ole moottoria. Seksin harrastaminen on luonnollista ja sooloseksi on mitä parhain ja turvallisin tapa tutustua oman kehon nautinnon lähteisiin.  Sekä sooloseksiä että yhdessä harrastettavaa seksiä voi piristää erilaisilla leluilla ja apuvälineillä, ja dildot voivat olla juuri niitä piristyksen tuojia.

Sooloseksi on jokaisen seksuaalioikeus. Jokaisella on siis oikeus tyydyttää itsensä parhaaksi katsomallaan tavalla. Dildon käyttäminen sooloseksissä auttaa sinua löytämään tavan, jolla saat mielihyvää itsellesi. Ja kun tiedät, mistä nautit, sinun on helpompi kertoa kumppanillesikin mitä haluat. Yhteiseen seksiin lelujen tuominen voi olla piristävää, mutta teethän sen tahdikkaasti, ettei kumppanisi hämmenny.

Dildon käyttö

Yleisin tapa käyttää dildoa, on liikutella sitä vaginassa edestakaisin. Sillä voi myös vain hieroa pelkästään vulvaa.

Jos haluat käyttää dildoa anaaliseksissä, valitsethan sellaisen mallin, joka ei pääse vahingossa lipsahtamaan kokonaisuudessaan sisälle. Esimerkiksi imukupilla ja tekokiveksillä varustellut dildot ovat sopivia anaaliin penetroitaessa.

Kikkeli - realistinen dildo

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Jos nautit siitä, että  että kehoasi stimuloidaan useammasta eri kohdasta  samaan aikaan, kannattaa tutustua dildoihin, joissa on kaksi päätä. Osa tuplapäisistä dildoista sopii yhtäaikaa kumppanin kanssa käytettäväksi.

Tupladildo

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Dildon eli tekopeniksen voi myös kiinnittää strap on –vyöhön ja roolien vaihdon mahdollistamiseksi.

Liukuvoide lisää nautintoa

Dildojen kanssa suositellaan käytettäväksi vesiliukoista liukuvoidetta lisäämään nautintoa ja suojaamaan herkkiä limakalvoja.

Muista käytön jälkeen huolellinen puhdistus

Muista aina puhdistaa dildo käytön jälkeen huolellisesti joko miedolla saippualla tai leluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Nexus Wash - Antibakteerinen puhdistusaine leluille

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Puhdistamista ja hygieenisenä pysymistä helpottaa, kun käytät dildon päällä kondomia. Säilytä eri materiaaleista valmistetut dildot aina niin, etteivät ne ole kosketuksissa toisiinsa. Eri materiaalit saattavat reagoida vierekkäin, jolloin lelun pinta voi haurastua. Haurastuessaan lelun käyttöikä ja hygieenisyys kärsivät.

Tutustu lisää dildojen laajaan valikoimaan kategorioittain:

Liittyviä artikkeleita