“Minulla on muutamia fetissejä, mutta en uskalla ottaa niitä esiin suhteessani, koska olen aika varma, että kumppanini ei suhtautuisi niihin kovinkaan innokkaasti tai positiivisesti. Ne ovat kuitenkin tärkeitä kiihottumiseni kannalta ja fantasioin mielessäni niistä usein. ”Tavallinen” seksi ei ole oikein innostanut viime aikoina, ja kaipaankin siihen jotain uutta. Kumppanini vaikuttaa kuitenkin tyytyväiseltä. Pitääkö minun vain tyytyä tilanteeseen?”

Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Kerroit haluavasi ottaa yhteiseen seksiin kumppanisi kanssa mukaan fetissisi, jotka ovat oleellisia kiihottumisesi kannalta. Kaipaat seksiin jotain uutta. Sinulla on kuitenkin oletus, ettei kumppanisi olisi niin innoissaan niistä.

Sinun ehkä kannattaa ottaa rohkeasti esiin aihe kumppanisi kanssa. Voi olla, että olet väärässä oletuksesi kanssa. Vain kysymällä tiedät. Voihan olla, että kumppanillasi on samanlaisia ajatuksia. Seksi on kommunikointia ja vastavuoroista toimintaa, jossa molempien nautinto kuuluu ottaa huomioon. Voit vaikka aloittaa kysymällä hänen toiveistaan ja voit myös vuorostaan kertoa omistasi. Yksi hyvä keino aloittaa keskustelu on vaikka pelata jotain eroottissävytteistä peliä. Liian usein ihmiset harrastavat seksiä kuitenkaan puhumatta siitä lainkaan.

Kannattaa olla myös rehellinen omista toiveistaan; mitä ne sinulle ja sinun seksuaalisuudellesi merkitsevät. Jos fetissisi on kovin erityinen, niin sinun kannattaa edetä varovasti sitä kohti, jos kumppanisi näyttää sille vihreää valoa. On hyvä edetä askel kerrallaan ja muistuttaa, että kaiken voi lopettaa heti, jos toiminta tuntuu epämukavalta. Voitte myös tutustua fetissiisi jollain muulla tavoin kuin seksiä harrastamalla, esimerkiksi pornoa katsoen.

Jokaisella on omat seksuaaliset mielenkiinnon kohteet. Sinulla on lupa nauttia niistä, vähintäänkin pääsi sisällä. Sooloseksin aikana voit käyttää kiihottamiseesi fetissejä omassa rauhassa ja siinä tahdissa kuin se sinusta hyvältä tuntuu muita loukkaamatta.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita