“Haluaisin tietää, mitä on fistaus?”

Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Sinua kiinnostaa tietää, mitä on fistaus. Fistaamisella tarkoitetaan nyrkkinaintia. Se tarkoittaa emättimeen tai anaaliin stimulointia koko kämmenellä. Nimen mukaisesti penetroiminen tapahtuisi nyrkillä, mutta todellisuudessa se on pitkällisen etenemisen lopputulema, että nyrkki on kokonaan sisällä. Fistaus on vaativaa, sillä väärin tehtynä se voi vahingoittaa genitaalien herkkiä alueita.

Fistauksen eli nyrkkinainnin aloittaminen – etene näin

Oikein tehtynä fistaus etenee rauhallisesti ja hellästi. Kiihottuminen ja rentoutuminen  ovat erittäin tärkeitä seikkoja. Samoin liukuvoiteen käyttö ja hyvä kommunikointi. Fistauksen ei kuulu tehdä kipeää, mutta tietynlaista pingottumista saattaa tuntua sisäänmenovaiheessa. Kun fistausta aletaan tehdä tai ylipäätään kokeilla, on hyvä, että seuranasi on luotettava kumppani, jonka kanssa kommunikointi sujuu. Fistaamisessa edetään sormi kerrallaan, ja voi olla, ettei kaikkien ruumiinrakenne edes ota vastaan kokonaan kämmentä. Ei siis pidä luulla, että kenenkään nyrkki noin vain sujahtaa kenenkään anaalin tai emättimen sisään. On hyvä edetä sormi kerrallaan vastaanottajan tuntemuksia kuunnellen.

Kämmenen voi viedä myös kehon sisälle siten, että kaikki sormet ovat suorana yhdessä, ikään kuin ne muodostaisivat linnun nokan muodon. Sormet voi viedä rystysiä myöten tai siitä yli, jos se tuntuu vastaanottajasta hyvältä. Erittäin tärkeää on käyttää runsaasti laadukasta ja liukuvuutensa hyvin säilyttävää liukuvoidetta kauttaaltaan kämmenen iholla. Kannattaa myös huolehtia siitä, että kynnet ovat lyhyet ja puhtaat. Myös käden ottaminen pois sisältä kuuluu tehdä varovaisen hellästi. Rentoutuminen ja tarpeeksi kiihottunut olo ovat myös avainasemassa hänellä, joka ottaa vastaan useampaa sormea kerralla sisäänsä. Hyvällä asennolla on iso merkitys rentoutumisen edistämiseksi. Väkisin ei mitään kannata viedä sisälle, vaan pikemminkin tunnustellen.

Fistaus on yksi tapa nauttia seksistä

Kun käsi on sisällä, sitä voi liikutella sisällä eri tavoin. Tavoitteena on tuottaa seksuaalista mielihyvää. Mielihyvä yleensä tulee siitä, että kokee miellyttävää painetta sisällään. Tärkeää on kuulostella kumppanin reaktioita ja vastaanottajan on hyvä uskaltaa myös kertoa tuntemuksistaan. Sekä peräsuoli että emätin ovat joustavia, minkä vuoksi useamman sormen tai koko nyrkin voi saada vietyä sisälle.

Kaikki eivät pidä fistauksesta. Eikä tarvitsekaan. Jotkut ihmisistä kuitenkin nauttivat siitä, eikä siinä ole mitään väärää. Jotkut nauttivat jopa orgasmiin saakka. Tärkeää on olla helläkätinen ja ennen kaikkea kommunikoida vastavuoroisesti kumppanien kesken.

Liittyviä artikkeleita