1. Pääsivu
  2. Knowledge Base
  3. Seksologi vastaa
  4. Miten ehdottaa poikaystävälle bdsm-leikkejä? – Seksologi vastaa

Miten ehdottaa poikaystävälle bdsm-leikkejä? – Seksologi vastaa

”Miten ehdottaa poikaystävälle bdsm:ää?”

Seksologin vastaus:

Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Kysyt neuvoa, kuinka ehdottaa poikaystävälle BDSM-tyylistä seksiä. Jos tämä on poikaystävällesi aivan uusi asia, kannattaa aluksi ainakin jutella aiheesta ja toiveistasi. Yllättäminen BDSM-tyylisellä seksillä ei välttämättä ole hyvä idea, koska et voi varmuudella ja ilman puhumista tietää poikaystäväsi kiinnostuksen kohteista. Vain puhumalla vältetään kiusalliset tilanteet ja tullaan tietoisiksi itse kunkin toiveista. Kun BDSM-tyyliseen leikkiin ryhdytään, on hyvä sopia, koska se alkaa ja minkälaista tuleman pitää.

Voit vaikka kertoa omista toiveistasi ja pyytää pientä BDSM-tyylistä huomiointia makusi mukaan yhteisen seksin aikana. Kysy myös häneltä toiveista, jotka liittyvät seksiinne. On yksilöllistä, kuka pitää mitäkin rajuna tai kesynä. Kannattaa kuitenkin lähteä liikkeelle pienieleisesti ja edetä en mukaan miten hyvältä tuntuu. Kyse voi olla roolista, toiminnasta ja aisteihin vaikuttamisesta. On tärkeää sopia turvasana tai jokin muu turvakoodi, johon kaikki tekeminen loppuu. Poikaystäväsi pitää voida luottaa siihen, että heti jos hänestä yhteinen sessionne tuntuu epämiellyttävältä, se loppuu.

BDSM-tyylinen seksi ei aina vaadi runsasta välinevalikoimaa, vaan joskus se on jonkin roolin tai asenteen ylläpitämistä seksin tai session aikana. Siihen voi liittyä toki rekvisiittaakin, joita seksivälinekappojen valikoimat ovat pullollaan. Voitte vaikka yhdessä tutustua niihin aluksi ja keskustelun virittämiseksi.

Mieltymyksiä on niin monta kuin ihmistäkin, joten ketään ei voi pakottaa tykkäämään samanlaisesta seksistä kuin itse. Se, että rohkaistuu kokeilemaan jotain uutta, voi kuitenkin yllättää positiivisesti. Jokaisen seksuaalisuus on omanlaisensa. Se, mikä milloinkin antaa mielihyvää, voi vaihdella. Ihmisen seksuaalisuus muuttuu ja kehittyy koko ihmisen elämänkaaren aikana.

Terveisin, Veera

Päivitetty 13.05.2020

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles