Kysyt neuvoa, kuinka ehdottaa poikaystävälle BDSM-seksiä. Jos tämä on poikaystävällesi aivan uusi asia, kannattaa aluksi ainakin jutella aiheesta ja toiveistasi. Yllättäminen BDSM-tyylisellä seksillä ei välttämättä ole hyvä idea, koska et voi varmuudella ja ilman puhumista tietää poikaystäväsi kiinnostuksen kohteista.

“On tärkeää sopia turvasana tai jokin muu turvakoodi, johon kaikki tekeminen loppuu.”

Etene maltillisesti

Voit kertoa omista toiveistasi ja pyytää pientä BDSM-tyylistä huomiointia makusi mukaan yhteisen seksin aikana. Kysy myös häneltä toiveista, jotka liittyvät seksiinne. On yksilöllistä, kuka pitää mitäkin rajuna tai kesynä. Kannattaa kuitenkin lähteä liikkeelle pienieleisesti ja edetä en mukaan miten hyvältä tuntuu. Kyse voi olla roolista,

  • toiminnasta ja
  • aisteihin vaikuttamisesta.

Voitte edetä vaikka näin:

  1. Ensin juttelette aiheesta ja kummankin mietteistä, toiveista ja peloista.
  2. Sitten kokeilette vaikka roolileikkiä ilman välineitä.
  3. Jos kumpikin haluaa edetä BDSM:ssä, niin otatte välineitä mukaan leikkeihin.

Turvasanan sopiminen BDSM-seksissä

On tärkeää sopia turvasana tai jokin muu turvakoodi, johon kaikki tekeminen loppuu. Poikaystäväsi pitää voida luottaa siihen, että heti jos hänestä yhteinen sessionne tuntuu epämiellyttävältä, se loppuu.

Mustahilkka

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

BDSM-tyylinen seksi ei aina vaadi runsasta välinevalikoimaa, vaan joskus se on jonkin roolin tai asenteen ylläpitämistä seksin tai session aikana. Siihen voi liittyä toki rekvisiittaakin, joita seksivälinekauppojen valikoimat ovat pullollaan. Voitte vaikka yhdessä tutustua niihin aluksi ja keskustelun virittämiseksi.

Voitte kokeilla vaikka erilaisia:

  1. vaatteita
  2. välineitä
  3. paikkoja
  4. rooleja

Mieltymyksiä on niin monta kuin ihmistäkin, joten ketään ei voi pakottaa tykkäämään samanlaisesta seksistä kuin itse. Se, että rohkaistuu kokeilemaan jotain uutta, voi kuitenkin yllättää positiivisesti. Jokaisen seksuaalisuus on omanlaisensa.

Se, mikä milloinkin antaa mielihyvää, voi vaihdella. Ihmisen seksuaalisuus muuttuu ja kehittyy koko ihmisen elämänkaaren aikana.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita