“Miten peniksen koko vaikuttaa seksiin? Onko koolla väliä?

Seksologi vastaa:

Hei! Kiitos kysymyksestäsi! Mietit peniksen kokoa ja onko koolla merkitystä seksissä. Peniksen ulkomuotoa ja -näköä oleellisempaa on se, millaisena seksin kokee, kuinka nautittavalta se tuntuu. Peniksen koko ei ole verrannollinen hyviin seksitaitoihin, vaan jokaisen peniksen omaavan on mietittävä ja hiottava seksitaitojaan ja -tapojaan oli varustus minkäkokoinen tahansa.

Mitä sitten voi tehdä, jos penis on poikkeuksellisen iso tai pieni? Seuraavilla vinkeillä yhdyntä sujuu nautinnollisemmin.

Mitä tehdä, kun miehellä on suuri penis

Kun penis on kookas, kannattaa panostaa laadukkaaseen liukuvoiteeseen, kunnolliseen esileikkiin ja edetä rauhassa, kun tarkoituksena on harrastaa penis-emätinyhdyntää. Suuri penis voi tuoda nautinnollista tiukkuutta, kun emättimessä on enemmän täytettä, mutta on makuasia, mistä kukin tykkää. Peniksen tehtävä ei kuitenkaan ole vain täyttää emätin. Emätin kyllä laajenee kiihottuessaan, mutta ei niin paljon, ettei se tuntisi kooltaan pienempää penistä. Se ikään kuin mukautuu penikseen kuin penikseen.

Mitä tehdä, kun miehellä on pieni penis

Pienemmän peniksen kanssa seksi voi saada mielikuvituksen liikkeelle, sillä pienen peniksen kanssa seksiasentojen muuttaminen voi olla helpompaa ja antoisampaa. Lantiopohjan lihasten hyvä kunto on avainasemassa, jos esimerkiksi haluaa puristaa emättimen lihaksia peniksen ympärillä saaden tiukkuuden tuntua. Muutenkin vahvat lantionpohjan lihakset ovat hyväksi seksuaaliselle nautinnolle, veri kiertää paremmin ja aistiminen on helpompaa. Pienen peniksen kanssa voi myös käyttää erilaisia apukeinoja, joilla lisätä kokoa, jos se on tarpeen. Esimerkiksi nystyräiset penissukat, kuten Huippukivan Tosihärän taistelukärki tuovat vaginaan lisätäytettä ja saattavat jopa hidastaa peniksen ejakulaatiota.

Mikä on peniksen keskimääräinen koko?

Keskivertopeniksen pituus erektiossa on noin 10-15 cm ja levossa mitta on noin 5-10 cm. Emätin ei myöskään aisti kosketusta erityisen voimakkaasti kokonaisuudessaan. Vain noin kaksi senttiä emättimen aukolta sisäänpäin on kosketusherkintä aluetta. Klitoris, joka on piilossa häpyhuulten lomassa, on huomattavasti emätintä kosketusherkempi osa ihmisen kehossa ja sen stimulointi tuottaa usein mielihyvää nautinnollisella tavalla.

Seksin ei ole pakko sisältää yhdyntää vaan seksi voi olla pelkästään suuseksiä tai käsiseksiä. Yhteisessä seksissä toisen kunnioittaminen ja kohtaaminen on tärkeimpiä seksitaitoja.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita