Haluat tietää, onko peppuseksi vaarallista. Anaaliseksi on turvallista, kun huolehditaan hygieniasta ja siitä, että mikään mitä sisälle työnnetään, ei luiskahda sisälle kokonaan. Sen takia peppuseksiä varten seksivälineet kannattaa olla sellaisia, että ne levenevät alaspäin tai pohjassa on jotain mikä estää sisään luiskahtamisen.

Anaalin aloituspakkaus

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Käytä liukuvoidetta

Erittäin tärkeää on huolehtia liukuvoiteen käytöstä. Anaalissa ei ole luonnollista liukastetta juurikaan, ja sen vuoksi liukuvoidetta on käytettävä, jotta vältetään herkän ihon rikkoutuminen. Iho on herkkää peräaukon seudulla ja kuiva ärsytys, joka voi syntyä seksivälineiden tai peniksen viemisestä anaaliin ilman liukuvoidetta, voi aiheuttaa sen, että iho menee rikki ja tulehtuu.

Rentoutuminen on erityisen tärkeää

Rentoudu ja aloita peppuseksi hitaasti

Jos anaaliyhdyntään ryhdytään liian kovakouraisesti ja nopeasti, on vaarana kipua ja sulkijalihaksen vahingoittuminen. Peppuseksiä ja nimenomaan anaaliyhdyntää kuuluu tehdä vastaanottajan tuntemuksia kuunnellen ja rauhallisesti edeten. Rentoutuminen on erityisen tärkeää, jotta sisäänmeno onnistuu.

Hygienia ja seksitaudit

Kiinnitä huomiota etteivät anaalissa olevat bakteerit pääse muille kehon limakalvoille, esimerkiksi emättimeen. Seurauksena voi tulla ikäviä tulehduksia. Muista myös, että seksitaudit voivat tarttua anaaliseksissä. Sen vuoksi anaaliseksissä kondomin käyttö antaa suojan niiden varalta.

Kootut ohjeet turvalliseen peppuseksiin

Anaaliseksi on siis turvallista, kun

  • huolehditaan riittävästä liukuvoiteen käytöstä ja hygieniasta
  • edetään rauhallisesti selvin päin ja
  • luotettavan ihmisen seurassa

On toki yksilöllistä, mikä tuntuu kenestäkin mukavalta. Kaikki eivät pidä anaaliseksistä missään muodossa. Anaaliyhdyntään ei pitäisi ryhtyä sen takia, että haluaa vain miellyttää kumppania.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita