Ostaisinko seksinuken?

Seksinukke, verrattuna muihin masturbaattoreihin, mahdollistaa aitoa yhdyntää muistuttavan tavan masturboida. Seksinuket ovat osa seksilelujen valikoimaa ja niitä löytyykin monenlaiseen tarpeeseen, aivan kuten pienemmätkin masturbaattorit. Seksinukethan eivät ole pelkästään miehiä varten – niistä voi nauttia kuka tahansa ja niiden valikoimasta löytyy myös tuotteita, joissa on penis tai jotka muistuttavat kokonaan miestä.

Miksi ostaisin seksinuken?

Seksinukke voi olla loistava valinta ihmiselle, joka haluaa sooloseksissä vapauden käsilleen. Seksinukke voidaan asettaa sängylle, pöydälle, sohvalle tai mille tahansa muulle tasolle, jolloin nukkea ei tarvitse liikutella käsillä.

Daniel -seksinukke

Seksinuken kanssa pääsee harjoittelemaan ja simuloimaan oikeaa yhdyntää ja tästä voikin olla paljon hyötyä ja iloa monille. Joillekin se voi tuoda lisää itsevarmuutta, kun on päässyt harjoittelemaan erilaisia asentoja, kulmia ja rytmejä. Joillekin seksinukeista on apua myös kestävyyden kehittämiseen.

Realistisemmin yhdyntää muistuttavan sooloseksin lisäksi seksinuken avulla voidaan simuloida kolmen kimppaa. On se sitten ensiaskel kohti yhteisiä fantasioita, saattaa se myös olla pysyvä vaihtoehto. Seksinuket ovat nykypäivänä hyvin realistisen näköisiä ja tuntuisia, joten ne ovatkin loistava vaihtoehto myös pareille yhteisiin leikkeihin.

Millaisen ostaisin?

Angena -seksinukke

Yleensä seksinuket ovat ihmistä pienempiä, jotta niiden säilyttäminen ei olisi liian haastavaa. Seksinukkeja löydät eri kokoisina – pienistä versioista lähes aidon ihmisen kokoisiin. Nukkeja on puhallettavien lisäksi sellaisia, joita tehdään myös realistisen tuntuisesta materiaalista.

Seksinuken hoito on tärkeää

Aidon tuntuisesta materiaalista valmistetut seksinuket ovat painavia. Ne vaativat huolellisen pesun ja hoidon, jotta ne pysyvät hygieenisenä ja käyttökuntoisena mahdollisimman pitkään. Aidon tuntuiset materiaalit ovat aina huokoisia, joten ne imevät itseensä helposti likaa ja bakteereja.

Huolellisen pesun lisäksi seksinuken tulisi antaa kuivua kunnolla. Seksinuken kuivuttua se tulisi käsitellä elvytyspuuterilla, jotta materiaalin pehmeä ja miellyttävä tuntu pysyy.

Ennen seksinuken ostoa kannattaa pohtia, missä tätä säilyttää, jotta vältyt ikävältä ongelmalta.

Päivitetty 03.09.2019

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles