Penisrengas on rengas, joka pujotetaan peniksen tai peniksen ja kivesten ympärille vahvistamaan erektiota. Rengas hidastaa veren virtaamista pois peniksestä, jolloin erektio kestää pidempään ja tuntuu voimakkaammalta.

Penisrenkaista voi olla iloa niin miehelle kuin naisellekin. Sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin ja penisrenkaiden valikoimasta löytyy erilaisia penisrenkaita, erilaisin ominaisuuksin ja käyttötarkoituksin.

Rengasta käyttäessä penis tuntuu kovemmalta ja jäykemmältä. Mukavana lisänä rengas voi muuttaa myös peniksen ulkonäköä, sillä puristuksen ansiosta peniksen suonet tulevat paremmin esiin erektiossa ja penis näyttää hieman suuremmalta.

Mihin penisrengasta voi käyttää?

Erektiohäiriöstä kärsivät voivat hyötyä penisrenkaasta, mutta rengasta voidaan käyttää myös seksivälineenä tuomassa seksuaalista nautintoa.

Penisrengas voi piristää makuuhuoneessa, sillä siitä nauttivat molemmat. Erektiota pidentävän vaikutuksen ansiosta yhdyntä saattaa kestää kauemmin ja voi siten olla tavallista nautinnollisempi.

Rengasta voi käyttää myös masturbaation lisänä, sillä se voi tehdä omasta yksityishetkestä nautinnollisemman ja pitkäkestoisemman. Orgasmikin tuntuu intensiivisemmältä ja voimakkaammalta renkaan erektiota pidentävän vaikutuksen ansiosta.

Erilaisia penisrenkaita

Renkaita valmistetaan esimerkiksi silikonista, kumista ja nahasta.

Joissakin renkaissa on vibraattori, josta on iloa myös naiselle, sillä moottori on usein sijoitettu siten, että se hieroo yhdynnässä peniksen lisäksi myös naisen erogeenisia alueita, kuten klitorista. Vibraattorilla varustettu rengas kutittelee myös penistä ja voi tuottaa myös miehelle miellyttäviä tuntemuksia. Kääntelemällä vibraattorilla varustettua rengasta nautintoa voi saada myös anuksen alueelle.

Lisänautintoa tuottaa penisrenkaan muotoilu. Joissakin renkaissa on nystyröitä, jotka hierovat peniksen vartta. Renkaassa voi olla myös pieni uloke, joka hieroo välilihaa ja tuottaa miehelle lisäkiihotusta.

Tarjolla on perinteisempien penisrenkaiden lisäksi myös esimerkiksi peniksen ympärille pujotettava helminauha, joka voi yhdynnässä tuottaa nautintoa molemmille. Renkaiden sukulaisia ovat erilaiset nystyräiset penissukat, jotka lisäävät nautintoa naiselle hieroessaan emättimen seinämiä. Säädettävien penisrenkaiden puristusvoima on puolestaan vapaasti päätettävissä pienestä puristuksesta kovempaan kiristykseen.

Käytä penisrengasta turvallisesti!

Penisrengasta suositellaan käytettäväksi maksimissaan 30 minuuttia kerrallaan. Poista rengas välittömästi mikäli penis menee tunnottomaksi tai sen väri muuttuu epänormaalin vaaleaksi tai sinertäväksi. Renkaan kanssa kannattaa käyttää liukuvoidetta, jotta se ei aiheuta hiertymiä peniksen herkkään ihoon. Rengasta poistaessa tulee olla varovainen, koska rengas on voinut kiertyä käytössä ja takertua esimerkiksi alapään karvoitukseen.

Liittyviä artikkeleita