Hetkellisesti kookkaampaa ja kovempaa penistä halajavalle voi olla kokeilemisen arvoista testata penispumppua. Penispumppu vilkastuttaa alipaineen avulla verenkiertoa peniksessä, mikä saa peniksen näyttämään suuremmalta ja turpeammalta.

Pumppaamalla peniksen erektioherkkyys voi parantua ja erektio saattaa kestää myös pitempään. Penispumpusta voikin olla hyötyä heikentyneen erektion hoidossa, mutta varsinainen erektiohäiriön parannuskeino se ei ole.

Peniksen koon pysyvästä kasvattamisesta alipainepumpun avulla ollaan montaa mieltä. Useissa tutkimuksissa on todettu, että penispumpusta on apua erektiohäiriössä, mutta kokoon säännöllinen pumppaaminen ei vaikuta muuten kuin hetkellisesti.

On kuitenkin olemassa joukko miehiä, joiden mielestä alipainepumppu on vaikuttanut positiivisesti peniksen kokoon, myös pysyvästi. Lisäksi on olemassa joitakin tutkimuksia, joissa on saatu tuloksia peniksen pituuden ja paksuuden kasvamisesta säännöllisellä pumpun käytöllä.

Takuuvarmasti penispumppu ei siis välttämättä kasvata penistä, mutta ei se silti turhakaan kapistus ole. Pumppaamisesta voi saada seksuaalista nautintoa ja peniksen erektioherkkyyskin paranee säännöllisellä pumppailulla.

Toimintaperiaate

Penispumpussa on kovamuovinen sylinteri, joka sujautetaan peniksen päälle. Sylinteriin pumpataan alipaine käsi- tai moottorikäyttöisellä pumpulla. Alipaine tehostaa peniksen verenkiertoa, jolloin erektioherkkyys voi parantua. Heikentyneessä erektiossa veri virtaa pumpatessa paisuvaiskudoksiin, mikä puolestaan helpottaa erektion saavuttamista.

Pumppaamalla saavutetun erektion saa kestämään pidempään asettamalla penisrenkaan sylinterin alaosaan ennen pumppaamista ja ujuttamalla renkaan pumppaamisen jälkeen peniksen juureen. Tällöin veri pysyy kauemmin paisuvaiskudoksissa.

Pumppaamisen hetkelliset vaikutukset näkyvät heti, kun penis turpoaa pumpun sisällä. Mahdolliset pitkäaikaiset vaikutukset näkyvät tutkimuksien mukaan aikaisintaan puolen vuoden kuluttua päivittäisen pumppaamisen aloittamisesta.

Liittyviä artikkeleita