“Millaisia seksileluja pareille löytyy, joita voisimme kokeilla yhdessä?”

Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Kysyit, mitä seksileluja voisitte kokeilla parina. Seksilelujen käytön rajana on turvallisuus. Muutoin mielikuvitus ohjaa käyttöä ja vapaaehtoisuus lelujen käytössä.

Penisrenkaat piristämään yhteisiä leikkejä

Molemmat seksin osapuolet hyötyvät penisrenkaista, joita löytyy monenlaisia niin materiaalien kuin lisäominaisuuksien mukaan. Joissakin penisrenkaissa on vibraattori mukana, joilla voi antaa lisästimulaatioita klitorikselle. Joissakin malleissa on myös mukana anaalitappi. Penisrengas pitää erektion vahvempana kauemmin, ja yhteinen seksi voi kestää pidempään.

Vibraattorit nautinnollisiin värinöihin

Vibraattoreilla stimuloinnilla voi tavoittaa kaikkia erogeenisiä paikkoja: kiveksiä, välilihaa, nännejä, sisäreisiä jne. Ihan pientä vibraattoria ei kannata käyttää anaalin sisäpuolen stimuloimiseen, jottei luiskahtaisi sisään kokonaan. Sen pois ottaminen saattaa olla vaikeaa. Kannattaa myös muistaa huolehtia hygieniasta, jos yhteiskäytössä olevalla seksilelulla siirrytään genitaalialueelta toiselle, joko toisen tai oman. Voi olla myös hyvä suojata yhteiskäytössä olevat lelut kondomilla. Seksilelut ovat lähtökohtaisesti henkilökohtaisia, mutta ajatuksena on, että tavallistakin vibraattoria voi käyttää monipuolisesti.

Pariskuntavibraattorit hekumallisiin hetkiin

Penis-emätinyhdyntää varten on myös kehitetty vibraattoreja, joista molemmat hyötyvät. Ns. pariskuntavibraattorit toimivat niin, että emättimen sisälle menee vibraattorin toinen puoli ja toinen puoli jää ulkopuolelle antamaan stimulointia klitorikselle. Penis voi yhtyä emättimeen samaan aikaan kun vibraattori on emättimessä antaen myös penikselle nautinnollista värinää.

BDSM-maailmasta vaihtelua petipuuhiin

BDSM-valikoimasta löytyvät kaikkea kiihottavaan yhteiseen roolileikkiin. Myös erilaiset seksikeinut ja asentotuet voivat tuoda vaihtelua yhteiseen seksiin.

Sopivan liukuvoiteen käyttö kannattaa aina

Yksin ja yhdessä kannattaa aina mukana olla myös liukuvoidetta. Se antaa liukastetta ja herkistää genitaalialueet ottamaan vastaan kosketusta pehmeämmin.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita