Oletko miettinyt seksilelun ostoa itselle tai lahjaksi ystävälle? Mistä lähteä liikkeelle? Mitä lelua kannattaisi ensimmäisenä kokeilla? Runsas valikoima voi aluksi hämmentää, mutta pienillä vinkeillä pääsee hyvään alkuun. Valintaa helpottamaan listasimme seksileluja, jotka sopivat aloittelijoille. Lähde rohkeasti tutkimusretkelle ja löydä sinulle paras väline.

Ensimmäiset seksilelut naisille

Naiselle ja monelle pariskunnallekin sopii ensimmäiseksi leluksi esimerkiksi vibraattori tai klitoriskiihotin, joiden käyttäminen on mukavaa yksin ja yhdessä.

Satisfyer Pro 2 Next Generation -vibraattori

97: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Näitä on monesta materiaalista, eri kokoisia, moottorilla ja ilman. Jos ei tiedä juurikaan etukäteen omista mieltymyksistään, suositeltavaa on aloittaa jostakin pienehköstä ja mahdollisesti hieman pehmeästä materiaalista, vaikkapa silikonista tehdystä lelusta. Vibraattori lelussa saa olla, jotta pääsee kokeilemaan miltä värinä tuntuu. Myös vibroja on hyvin erilaisia, nopeampia, hitaampia, voimakkaampia ja miedompia. Monissa sauvoissa tehoa tai nopeutta voi myös säätää.

Miehille sopivia seksileluja

Miehelle sopivia leluja puolestaan ovat erilaiset penisrenkaat, tekovaginat tai vaikkapa Monkey SpankerFleshlight on käsite, joka kannattaa itse kokea.

Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Kahleet ja kutittimet yhteiseen kivaan

Lähes kaikkia leluja voi käyttää sekä yksin että yhdessä, mutta esimerkiksi erilaiset kahleet ja kutittimet voivat tuoda mukavan lisän ja ihan uusia tuntemuksia yhteiseen leikkiin.

Höyhenhuisku – Punainen

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Anaaliseksiin peppulelut

Anaalileikkiin on suositeltavaa käyttää nimenomaan siihen tarkoitettuja välineitä. Tavallinen vibraattori voi vahingossa mennä liian syvästi peräaukkoon, jolloin poistamiseen voidaan tarvita jopa lääkäriä. Muista siis hankkia peppuleikkejä varten peräaukkoon tarkoitetut vibrat ja anustapit. Nämä lelut tunnistaa yleensä alaosassa olevasta levystä tai muusta muodosta joka estää vahingossa tapahtuvan liian syvälle työntämisen. Muista myös aina puhdistaa peppulelut huolellisesti ennen niiden käyttämistä emättimessä.

Huippukiva peppusetti

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Liukuvoide lisää nautintoa

Liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa ihan jokaiselle, sillä se tekee seksistä sujuvampaa ja mukavampaa. Seksilelujen kanssa liukuvoidetta tarvitaan, jotta sisään vieminen sujuu helpommin. Se vähentää kitkaa ja auttaa limakalvoja pysymään ehjinä. Liukuvoide tekee myös leluilla leikkimisestä huomattavasti miellyttävämpää ja suojaa herkkiä paikkoja hiertymiltä.

Pjur Aqua - Liukuvoide 100 ml

90: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Anaalileikeissä liukaste on ehdoton lisä, sillä peräaukon seudulla ei esiinny lainkaan luonnollista kosteutta.

Muista lelujen huolellinen puhdistus!

Lelujen kanssa täytyy aina muistaa niiden puhdistus. Lelut kannattaa pestä heti käytön jälkeen saippualla ja vedellä. Puhtailla välineillä on turvallista, hygieenistä ja miellyttävää leikkiä. Noudata lelun käytön jälkeen aina valmistajan puhdistusohjetta. Myynnissä on myös seksivälineille tarkoitettuja puhdistusaineita, kuten Nexusin Wash Antibacterial Toy Cleaner.

Nexus Wash - Antibakteerinen puhdistusaine leluille

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Seksilelun ostajan muistilista – onnistu täydellisen seksivälineen hankinnassa:

  • Ostatko lelua itselle vai lahjaksi?
  • Mitä aluetta lelulla on tarkoitus kiihottaa?
  • Käytetäänkö lelua yksin vai yhdessä?
  • Oletko allerginen esimerkiksi kumille?
  • Hanki myös liukuvoidetta ja leluille tarkoitettua puhdistusainetta.
  • Muista paristot, jotta ilo ei lopu yllättäen kesken.

Laadukkaita seksileluja aloittelijoille ja konkareille edullisesti, huomaamattomasti ja nopeasti täältä.

Liittyviä artikkeleita