Seksinuket ovat osa seksilelujen valikoimaa ja niitä löytyykin monenlaiseen tarpeeseen. Verrattuna muihin masturbaattoreihin, ne mahdollistavat aitoa yhdyntää muistuttavan tavan masturboida. Seksinuket eivät ole pelkästään miehiä varten – niistä voi nauttia kuka tahansa ja niiden valikoimasta löytyy myös tuotteita, joissa on penis tai jotka muistuttavat kokonaan miestä.

Daniel – miehekäs seksinukke

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

Miksi ostaisin seksinuken?

Seksinukke voi olla loistava valinta ihmiselle, joka haluaa sooloseksissä vapauden käsilleen. Seksinukke voidaan asettaa sängylle, pöydälle, sohvalle tai mille tahansa muulle tasolle, jolloin nukkea ei tarvitse liikutella käsillä.

Seksinuken kanssa pääsee harjoittelemaan ja stimuloimaan oikeaa yhdyntää ja tästä voikin olla paljon hyötyä ja iloa monille. Joillekin se voi tuoda lisää itsevarmuutta, kun on päässyt harjoittelemaan erilaisia asentoja, kulmia ja rytmejä. Joillekin seksinukeista on apua myös kestävyyden kehittämiseen.

Realistisemmin yhdyntää muistuttavan sooloseksin lisäksi seksinuken avulla voidaan simuloida kolmen kimppaa. On se sitten ensiaskel kohti yhteisiä fantasioita, saattaa se myös olla pysyvä vaihtoehto. Seksinuket ovat nykypäivänä hyvin realistisen näköisiä ja tuntuisia, joten ne ovatkin loistava vaihtoehto myös pareille yhteisiin leikkeihin.

Millaisen ostaisin?

Yleensä seksinuket ovat ihmistä pienempiä, jotta niiden säilyttäminen ei olisi liian haastavaa. Seksinukkeja löydät eri kokoisina – pienistä versioista lähes aidon ihmisen kokoisiin. Nukkeja on puhallettavien lisäksi sellaisia, joita tehdään myös realistisen tuntuisesta materiaalista.

Seksinuken hoito

Aidon tuntuisesta materiaalista valmistetut seksinuket ovat painavia. Ne vaativat huolellisen pesun ja hoidon, jotta ne pysyvät hygieenisenä ja käyttökuntoisena mahdollisimman pitkään. Aidon tuntuiset materiaalit ovat aina huokoisia, joten ne imevät itseensä helposti likaa ja bakteereja.

Huolellisen pesun lisäksi seksinuken tulisi antaa kuivua kunnolla. Seksinuken kuivuttua se tulisi käsitellä elvytyspuuterilla, jotta materiaalin pehmeä ja miellyttävä tuntu pysyy.

Ennen seksinuken ostoa kannattaa pohtia, missä tätä säilyttää, jotta vältyt ikävältä ongelmalta.

Liittyviä artikkeleita