Nautinnollista anaaliseksiä varten meillä on runsas valikoima erilaisia leluja ja uutuuksia tulee koko ajan lisää. Tutustu kokoamaamme suosituimmat anaalilelut -listaan, ja lue mitä palautetta muut ovat antaneet tuotteista. Nämä peppulelut ovat nousseet asiakkaittemme suosikeiksi:

1. G-pistekiihottaja miehille
19,90 €

Katso tuote:

G-pistekiihottaja

95: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

“Enskertalaisena sanoisin että eka kerta oli hieman vieras minulle, mutta jo heti toisella kerralla käytettyäni tätä tuotetta oli orgasmi jo paljon kovempi kuin ilman tätä saadut orgasmit. Itselleni toi jopa hieman staminaa lisää aktiin jolloin orgasmin tulessa se tuntui todella hyvältä. Kun tähän tottuu niin on aina pepussa, kun touhutaan vaimon kanssa. Suosittelen myös sinkkumiehille, tuo hyvän lisän masturbointiin.”

2. Anaalin aloituspakkaus
29,90 €

Katso tuote:

Anaalin aloituspakkaus

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

“Tuntuu hyvältä iholla, ja erityisesti anaalitappien malli miellytti. Verrattuna aiempiin kokeilemiini tappeihin, ehdottomasti suosikkien kärjessä. Suosittelen sekä aloittelijoille että kokeneemmille anaalista nautiskelijoille, sillä pakkauksesta löytyy tarjontaa jokaiseen makuun.”

Anaalitappien käyttövinkkejä voit katsoa videolta.

3. Intiimipesuri
18,90 €

Katso tuote:

Intiimipesuri

100: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

“Sopivan mittainen “tikku”! Hyvän kokoinen vesisäiliö! Kaikinpuolin mukava apuri pesupuuhiin. Jää käyttöön. Helppo putsata.”

4. Iloplugi
12,90 €

Katso tuote:

Iloplugi

72: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

“Iloplugi on juuri sopivaa kokoa myös peppuleikkejä aloitteleville, ainakin minusta.. Materiaali on kovaa, mutta kuitenkin hieman joustava. Helppo laittaa paikoilleen ja puhdistaa. Plussana mainittakoon että kotoa löytyneen luotivibran sai mahtumaan plugin pohjassa olevaan reikään.”

5. Peppupatruuna – koko S
24.90 €

Katso tuote:

Iloplugi

72: % vastanneista arvostelijoista voisi suositella tuotetta ystävälleen

TUtustu

“Peppu kiittää ja kumartaa! Timanttinen patruuna on kaunis kuin koru. Kestävästä lelusta on iloa pitkäksi aikaa. Käytön jälkeen helppo puhdistaa. Antaa sopivasti lisästimulaatiota.”

Peppupatruunan käyttövinkkeihin voit tutustua videolta.

Huippukivan verkkokaupasta anaalileluja unohtumattoman huikeaan ja nautinnolliseen peppuseksiin – tutustu laajaan valikoimaan ja löydä omasi.

Liittyviä artikkeleita