Tekopillu – Seksologi vastaa

”Onko väärin käyttää tekopillua?”

Seksologin vastaus:

Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Haluat tietää, onko tekopillun käyttäminen väärin. Tekopillun käyttäminen ei ole väärin millään tavalla oman seksuaalisen mielihyvän hakemiseen. Jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia seksistä sillä tavoin, kuin sen parhaimmaksi katsoo sopivan, kunhan se ei loukkaa muita ihmisiä.

Tekopillun käyttäminen on siis erittäin ok. Se sopii sinkuille ja suhteessa olevalle. Sen käyttö voi kuulua sooloseksin välineeksi tai yhteisen seksin piristeeksi. Käyttö on turvallista ja mielihyvää antavaa. Miksi se olisi väärin? Sen käyttö ei pitäisi olla uhka suhteessa olevallekaan millään tavoin, saati sitten sinkulle. Seksistä nauttiminen on kaikille sallittua välineiden avulla tai ilman, ja oli sukupuoli mikä tahansa.

Tekopillujen, -anaaleiden ja muiden itsetyydytykseen tarkoitettujen masturbaattoreiden tai nukkejen valikoima on laaja, joten jokaiselle luultavasti löytyy jotain. Osaan tuotteista on lisätty vibraattori nautinnon tehostamiseksi. Onpa myös mahdollista valita tekopilluksi jäljitelmä kuuluisimpien pornotähtien genitaaleista. Käteviä voivat olla ne tekopillut, joissa on imukuppi mukana sitä varten, että sen voi asettaa tukevasti alustaansa kiinni. Erityisen käytännöllinen se voi olla niille, joilla käsien lihasheikkous tekee itsetyydytyksestä haastavaa. Kun tekopillu on tukevasti kiinni alustassaan, jäävät kädet vapaaksi.

Muistat vain ottaa hyvälaatuista ja tekopillun materiaalin kanssa yhteen sopivaa liukuvoidetta käyttöön mukaan. Liukuvoide saa tekopillun käytön helpommaksi ja stimulointi voi tuntua peniksessä paremmalta. Vesipohjainen liukuvoide on hyvä valinta, sillä se on helppo pestä pois tuotteen pinnalta. Se myös sopii hyvin yhteen seksivälineisiin käytettyjen materiaalien kanssa.

Käytön jälkeen tekopillu täytyy pestä hyvin asianmukaisilla puhdistustuotteilla ja kuivata huolellisesti. Jos tekopillusi on kotelossa, ota se ulos sieltä, kun teet pesun. Pesun ja kuivauksen jälkeen, moni materiaali, jota tekopilluun on käytetty, pysyy parempana kauemmin, kun sen pintaan levitetään puuteri. Puuteri on maissitärkkelystä ja sitä voi ostaa myös Huippukivan valikoimasta.

Terveisin, Veera

Päivitetty 11.05.2020

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles