“Onko vinkkejä, miten antaa suuseksiä naiselle?”

Hei! Kiitos kysymyksestä. Haluaisit saada vinkkejä, miten antaa naiselle suuseksiä. Ensinnäkin on hyvä ajatus kysyä naisen mielipidettä, mitä hän toivoo. Toinen juttu mikä auttaa asiaa, on opiskella hieman naisen anatomiaa. Kolmas tärkeä vinkki on antaa miellyttävä ja myönteinen kokemus.

Suuseksissä on hyvä huomioida, että ei tule teroittaneeksi hampaita herkkään genitaalialueeseen. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää myös klitorikseen, joka on ihmiskehon herkin osa ja se on vain ja ainoastaan nautintoa varten olemassa. Klitoriksesta näkyy ulospäin vain sen pää. Klitoris on se kohta, jonka stimulointi saa aikaan naisella orgasmin. Kannattaa kuitenkin edetä rauhassa, sillä klitoris ei yleensä tykkää kovin ripeästi etenevästä tyylistä. Kannattaa siis ennen klitorikselle menoa hyväillä kehoa muualtakin, esimerkiksi häpyhuulista. Voit nuolla, imeä, suukotella, puhaltaa tai miten vain mitä ajatuksia mielikuvitus sinulle tuottaakaan. Voit stimuloida klitorista ja samaan aikaan työntää sormet emättimen sisälle. G-piste löytyy emättimen etuseinämästä. Sen painelu voi tuottaa nautintoa. Liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa suuseksissäkin, jotta kosketus tuntuisi pehmeältä.

Kannattaa myös muistaa, että seksitaudit voivat levitä myös suuseksin välityksellä, jos ei ole asianmukaista suojausta. Suuseksisuojaa kannattaa käyttää, jos ei ole varma seksikumppanin seksitaudittomuudesta. Tavallisesta kondomista saa helposti tehtyä suuseksisuojan leikkaamalla kondomin pään pois ja leikkaamalla sen pituussuunnasta auki.

Kannattaa vähintään seurata suuseksin vastaanottajan reaktioita, viestivätkö ne nautinnosta. Voit myös kysyä tuntemuksia. Suuseksin saaminen on useimmista miellyttävää, ja joka harvemmin epäonnistuu.

Terveisin, Veera

Liittyviä artikkeleita