Kerro eroottinen tarina ja osallistu lahjakortin arvontaan! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Huippukivan nettikauppaan!

Parhailla tarinoilla on lisäksi mahdollisuus päästä Antti Reinin lukemiksi ja kuunneltaviksi sivuiltamme! Eikö olisikin upeaa kuulla kirjoittamasi tarina Suomen seksikkäimmäksi valitun henkilön äänellä luettuna…

Kerro eroottinen tarina

  • Mikäli julkaisemme tarinasi, saatamme käyttää nimimerkkiä, valitse siis sellainen nimimerkki, joka ei paljasta henkilöllisyyttäsi.
  • Emailiasi ei tietenkään julkaista, mutta mikäli voitat palkinnon, otamme sinuun yhteyttä.
  • Kerro eroottinen tarinasi, joka saa tunteet nousemaan ja mielikuvituksen laukkaamaan.

Säännöt:

Säännöt, kerro eroottinen tarina 2020

Arvonnan järjestäjä on Huippukiva Oy. Järjestäjä tekee kaikki kilpailua koskevat ratkaisut kilpailun aikana ja sen jälkeen eikä päätöksistä voi valittaa.

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailu alkaa 6.4.2020 ja päättyy 26.4.2020. Voittajat valitaan 30.4.2020 mennessä. Kilpailun järjestäjä voi muuttaa päivämääriä halutessaan.

Palkinnoksi arvotaan kaikkien kisaan osallistuneiden kesken 3 kpl 50€ lahjakortteja Huippukivan nettikauppaan.

Kilpailussa ovat mukana kaikki kilpailulomakkeen netissä ohjeiden mukaan täyttäneet ja lähettäneet henkilöt. Osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen ostamista. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajansa suostumuksen osallistuakseen kilpailuun. Kilpailussa saatuja tietoja ei käytetä markkinointiin ilman suostumusta, mutta kilpailun aikana voidaan lähettää kilpailuun välittömästi liittyviä viestejä, kuten vahvistus kilpailuun osallistumisesta ja tiedote kilpailun päättymisestä. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan omalla sähköpostiosoitteella. Yksi henkilö saa osallistua kilpailuun vain yhdellä sähköpostiosoitteella.

Kilpailuun osallistuja antaa järjestäjälle oikeuden hyödyntää lähettämäänsä tarinaa haluamallaan tavalla markkinoinnissaan ilman eri korvausta. Tarinoista voidaan myös tehdä yhdistelmiä ja muunnoksia. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on oikeus lähettää lähettämänsä tarina kilpailuun.

Kilpailun järjestäjä on pyrkinyt varmistamaan kilpailusivuston toiminnan yleisillä selaimilla ja sähköpostiohjelmilla, eikä vastaa teknisistä tai muista ongelmista kilpailuun osallistumisessa riippumatta siitä, mistä ne johtuvat. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan Internetissä olevalla kilpailusivustolla. Järjestäjä ei vastaa vahingoista, joita kilpailuun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen aiheuttaa.

Järjestäjä ottaa yhteyttä voittajiin sähköpostitse osoitteella, joka on annettu kilpailuun osallistuttaessa. Voiton lunastamisen edellytyksenä on sähköpostiin vastaaminen kahden viikon kuluessa. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimimerkit.

Mikä tahansa sääntörikkomus tai yritys manipuloida kilpailun tulosta sääntöjen tai niiden tarkoituksen vastaisesti johtaa kilpailusta sulkemiseen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden kysyä lisätietoja epäillessään tarkoituksellista väärinkäytöstä.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja ilmoittaa tutustuneensa näihin sääntöihin ja sitoutuvansa noudattamaan niitä.